ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώθηκε ότι η συνάντηση με την αντιπροσωπεία της διοίκησης κινεζικού επιχειρηματικού group, το οποίο εξειδικεύεται στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 24 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:00, στην αίθουσα

του 2ου ορόφου του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Η περίοδος που ζούμε αλλάζει ραγδαία και το ζητούμενο είναι -καθώς μπαίνουμε στην ηλεκτρική εποχή, η παραγωγή ενέργειας με διάφορους τρόπους, που όμως θα δεν θα επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Στην εκδήλωση που θα γίνει η ομάδα των διευθυντικών στελεχών της εταιρείας China Western Power Corporation θα αναλύσει τις δυνατότητες που έχει η περιοχή της Λάρισας και της Θεσσαλίας να εκμεταλλευτεί την τεχνογνωσία που ήδη υπάρχει και να προχωρήσει project για την παραγωγή ενέργειας από τα σκουπίδια.

Η ημερίδα διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Λάρισας, την ΠΕΔ Θεσσαλίας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Οι εκπρόσωποι των δήμων όλης της Θεσσαλίας θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν πώς μπορούν να παράξουν ενέργεια από σκουπίδια. Η εν λόγω εταιρεία απαρτίζεται από ένα group εταιρειών και είναι ο πλειοδότης για τον διαγωνισμό των λιγνιστικών μονάδων της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ