ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Η απάντηση του Θανάση Νασιακόπουλου σε ανακοίνωση του Γιώργου Πασχούδη

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο, για μεγάλο χρονικό διάστημα, απών από τα δημοτικά δρώμενα και από τις θεσμοθετημένες λειτουργίες του Δήμου Κιλελέρ κ. Πασχούδης, τοποθετήθηκε με δημοσίευμα σχετικά με τις ασφαλτοστρώσεις που έγιναν και συνεχίζονται να γίνονται  καθημερινά στον Δήμο μας.

Θέλω να τον πληροφορήσω  ότι ο Δήμος μας είναι ένα συνεχές εργοτάξιο. Έργα πραγματοποιούνται σε μεγάλη έκταση  και τον διαβεβαιώ ότι με τον ίδιο και αυξανόμενο ρυθμό θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε  και την επόμενη τετραετία.

Ενημερώνω το δημοτικό σύμβουλο ότι  τόσο εγώ προσωπικά, όσο και συνεργάτες μου αιρετοί και υπηρεσιακοί, επιθεωρούμε και επιβλέπουμε  το σύνολο των εκτελούμενων έργων και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, όσο και αν μας κατηγορεί με τα δημοσιεύματά του. Στο πλευρό μας είναι οι τοπικές κοινωνίες και οι αιρετοί των ΤΚ.

Το έργο των Νέων Καρυών,  που προσπαθεί να υποβαθμίσει, συνολικής επιφανείας 2.500 τ.μ. ή  4.200 μέτρων είναι διαφορετικό από το μπάλωμα των λακούβων , γεγονός το οποίο προφανώς αγνοεί ή το γνωρίζει και σκόπιμα παραπληροφορεί τους συγχωριανούς του.

Εάν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του, ο μόνιμος κάτοικος των Νέων Καρυών δημοτικός σύμβουλος  και συμμετείχε ανελλιπώς στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, θα του δινόταν η ευκαιρία να γνωρίζει τα έργα που ολοκληρώθηκαν ήδη, αυτά που εκτελούνται σήμερα και αυτά που σχεδιάζονται για την επόμενη θητεία μας . Έργα τα οποία ΑΛΛΑΖΟΥΝ ριζικά την εικόνα του Δήμου Κιλελέρ σε υποδομές, όσο και σε μελλοντικές προοπτικές, προς όφελος των Δημοτών μας.

Είναι βέβαιο  ότι όλα αυτά ο κ. Πασχούδης δεν τα έχει ξαναδεί να πραγματοποιούνται σε τόση έκταση από μια δημοτική αρχή στην πρώτη της θητεία.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ