ΣΥΓΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ

Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της διαπαραταξιακής επιτροπής του δήμου Τυρνάβου σύμφωνα με έγγραφο που απέστειλε στις παρατάξεις ο πρόεδρος του δ.σ. δήμου Τυρνάβου. Στην πρόσκληση αναφέρονται τα εξής:

“Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου, στο πλαίσιο σύγκλησης της Διαπαραταξιακής Επιτροπής για το τσίπουρο, σύμφωνα με την αριθ. 247/2018 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί να στείλετε τον εκπρόσωπο της παράταξής σας, ο οποίος θα παραβρεθεί στη συνεδρίαση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής που θα γίνει την Τρίτη στις 29 Ιανουαρίου και ώρα 19:30΄ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου.

Σκοπός της Συνεδρίασης είναι να κληθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, ώστε να ορισθεί η ατζέντα αλλά και οι εκπρόσωποι που θα μετέχουν στην συνάντηση-σύσκεψη με θέμα δημιουργία ομάδας για το τσίπουρο, καθορισμός σκοπών και στόχων, σύμφωνα με την πρόσκληση που δέχθηκε ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Σαρχώσης Παναγιώτης από το γραφείο του υπουργού ΥΠΑΑΤ κ. Σταύρου Αραχωβίτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ