ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Στις 30 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στο κλειστό Γυμναστήριο του Αμπελώνα θα πραγματοποιηθεί η 1η Γιορτή Αθλητισμού στο Δήμο Τυρνάβου. Σε ανακοίνωση του δήμου ενόψει της εκδήλωσης αναφέρονται τα εξής:

“Στο Δήμο δραστηριοποιούνται 23 σύλλογοι που ταξιδεύουν στο εξωτερικό αλλά και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας με αποτέλεσμα ο Δήμος μας να «ακούγεται» πολλά χιλιόμετρα μακριά.

Ο Δήμος Τυρνάβου θα πραγματοποιήσει την 1η γιορτή Αθλητισμού για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την συμμετοχή όλο και περισσότερων συνδημοτών μας στα αθλητικά δεδομένα του Δήμου μας.

Πιστεύουμε ότι την προσπάθεια που καταβάλλεται από τους αθλητικούς συλλόγους και μάλιστα με οργανωμένο τρόπο, αξίζει να την ενισχύσουμε και να την επιβραβεύσουμε, ώστε να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Κάθε νέο μέλος που γράφεται σε αθλητικό σύλλογο έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στο σωστό δρόμο της ευγενούς άμιλλας, του σωστού τρόπου ζωής, κοντά στις ιδέες της αλληλοβοήθειας, της αλληλεγγύης του ευ ζην. Στον αθλητισμό έχουμε πολλούς λόγους να νιώθουμε υπερήφανοι και χαρούμενοι”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ