Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΡΟΜΠΙΝΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Στο Βλαχογιάννι πραγμτοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση των νεοεκλεγμένων μελών της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών συλλόγων & Κτηνοτρόφων περιφέρειας Θεσσαλίας για την κατανομή αξιωμάτων. Εκεί ομόφωνα αποφασίστηκε από όλα τα μέλη η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου η οποία είναι η εξής:

Πρόεδρος……………………………………….Γκουρομπίνος Ιωάννης

Αντιπρόεδρος Νομού Λάρισας…………..Αντωνίου Αναστάσιος

Αντιπρόεδρος Νομού Τρικάλων…………Μητρούσιας Χρήστος

Αντιπρόεδρος Νομού Καρδίτσας……….Πατούνης Φώτης

Αντιπρόεδρος Νομού Μαγνησίας………Τόπας Κων/νος

Αντιπρόεδρος Επαρχίας Ελασσόνας…..Βέρρας Αθανάσιος

Γραμματέας……………………………………Μπαχτσιβάνος Χρήστος

Ταμίας……………………………………………Κωτούλας Ιωάννης

Μέλη : Δόκος Δημήτριος

Μιχαλογιάννης Γεώργιος

Μπακαγιάννης Σωτήρης

Μπαρδανίκας Ιωάννης

Ντίκος Ελευθέριος

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Ιωάννης Γκουρομπίνος παίρνοντας τον λόγο ευχαρίστησε όλα τα μέλη του νέου ΔΣ για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. Τόνισε δε ότι τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της αιγοπροβατοτροφίας μας ενώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς για να τα αντιμετωπίσουμε. Θα είμαι Πρόεδρος όλων των κτηνοτρόφων της Θεσσαλίας και όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να παλέψουμε να τα αντιμετωπίσουμε. Στην συνέχεια έθεσε τις προτεραιότητες του νέου ΔΣ, οι οποίες θα είναι η αντιμετώπιση της πτώσης της τιμής του αιγοπρόβειου γάλακτος προς την κατεύθυνση της εντατικοποίησης των ελέγχων από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, την δημιουργία της διεπαγγελματικής οργάνωσης Φέτας, τα βοσκοτόπια και τα διαχειριστικά σχέδια βοσκής.

Ακολούθησε συνάντηση του νέου ΔΣ με τους πρώην προέδρους της Ομοσπονδίας Παλάσκα Νικόλαο και Τζιότζιο Μιχάλη, τον Τεχνικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας Κόκουρα Γιάννη καθώς και παλαιά μέλη της Ομοσπονδίας και αρκετούς κτηνοτρόφους. Εκεί ο νεοεκλεγείς πρόεδρος ευχαρίστησε προσωπικά και τους δύο προέδρους τονίζοντας ότι θα συνεχίσει τον δρόμο που είχαν χαράξει και οι συμβουλές τους θα είναι πάντα χρήσιμες τόσο για το νέο ΔΣ όσο και για τον κλάδο της αιγοπροβατοτροφίας. Η Ομοσπονδία κτηνοτροφικών συλλόγων & κτηνοτρόφων περιφέρειας Θεσσαλίας πάντα έπαιζε και θα συνεχίσει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις που αφορούν τον κλάδο της αιγοπροβατοτροφίας στην Ελλάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ