ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΣ

Ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Λάρισας του ΚΚΕ για το θάνατό του

Η  Τομεακή Επιτροπή Λάρισας του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του συντρόφου Γιαννούκα Τάκη που έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών. Ο σ  Τάκης  Γιαννούκας τίμησε την ιδιότητα του μέλους του κόμματος σε όλη του τη ζωή. Από την πτώση της δικτατορίας πρωτοστάτησε να συγκροτηθούν

οι κομματικές οργανώσεις του ΚΚΕ στην πόλη και την ύπαιθρο της Λάρισας. Από το 1959 δραστηριοποιήθηκε  στο κίνημα των Επαγγελματοβιοτεχνών.

Διατέλεσε μέλος και αργότερα πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου Επιπλοποιών Λάρισας, πρόεδρος για αρκετά χρόνια του ΔΣ της Ομοσπονδίας ΕΒΕ, πρωτοστάτησε για τη δημιουργία του Επαγγελματοβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Λάρισας, του οποίου υπήρξε για μια δεκαετία πρόεδρος.

Από το 1978 έως το1986 εκλεγόταν δημοτικός σύμβουλος Λάρισας με το συνδυασμό του Αλέκου Χονδρονάσιου και του Αριστείδη Λαμπρούλη. Ήταν υποψήφιος βουλευτής στο νόμο της Λάρισας το 1996.  Υποψήφιος δήμαρχος Κάτω Ολύμπου, με το ψηφοδέλτιο που στήριζε ΚΚΕ. Τα τελευταία χρόνια  δραστηριοποιήθηκε στο σωματείο Συνταξιούχων ΤΕΒΕ όπου  διατέλεσε Πρόεδρος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ