«ΤΣΙΜΠΗΣΕ» ΒΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με το βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του επιστρέφει από την Κρήτη ο Απόλλωνας Λάρισας, που σε παιχνίδι για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της FL πέρασε από τη δύσκολη έδρα του Πλατανιά μένοντας στη «λευκή» ισοπαλία.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή στο πρώτο μέρος χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Τσακμάκη, Μιγκέλ και Καραγκούνη, ενώ ο Μαντζάρης κατέγραψε στο ενεργητικό του δύο μεγάλες αποκρούσεις σε σουτ των Νίλι (3’) και Τσακμάκη (26’) κρατώντας το «μηδέν» στην άμυνα για τον Απόλλωνα.

Εμφανώς βελτιωμένος στην επανάληψη ο Απόλλωνας έχασε σημαντική ευκαιρία να προηγηθεί στο 51’, όταν ο Λουκάο “έσπασε” τη μπάλα στον Τασιούλη με τους αμυνόμενους του Πλατανιά να κόβουν σωτήρια την τελευταία στιγμή, ενώ στο 60′ ο Πολέτο βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Γκοτ, ωστόσο ο κίπερ του Πλατανιά απομάκρυνε την μπάλα κρατώντας απαραβίαστη την εστία του!

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0, με τον Απόλλωνα να αποχωρεί ευχαριστημένος από το βαθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Τσαμούρης, Κόρτσταμ, Ρουσσάκης, Στ. Ποζατζίδης, Ουές, Τσακμάκης (61’ Παπανικολάου), Καραγκούνης, Μάικιτς (78’ Λάζιτς, Νίλι, Μιγκέλ.

Απόλλων Λάρισας (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Χατζής, Λίταινας (90+1’ Γκουντρουμπής), Λούκας Ράμος, Τασιούλης (90+3’ Μπιμάι), Πολέτο (69’ Καμπέρης), Λουκάο.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΝΠΣ Βόλος – Ηρακλής 0-2

Πλατανιάς – Απόλλων Λάρισας 0-0

Κυριακή 27/1, (15.00)

Απόλλων Πόντου – Σπάρτη

Κέρκυρα – Αιγινιακός

Δόξα Δράμας – ΑΟΧ/Κισσαμικός

ΑΕ Καραϊσκάκης – Εργοτέλης

Αήττητος Σπάτων – Τρίκαλα

Δευτέρα 28/1, (15.00)

Ηρόδοτος – Παναχαϊκή

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: SDNA

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ