ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πεδίον δόξης λαμπρόν για πολιτικές αντιπαραθέσεις στάθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Λάρισας κατά τη διάρκεια της οποίας δεν έλειψαν οι κόντρες με αφορμή την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Το αδιαχώρητο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου, όπου Χρήστος Κέλλας και Νίκος Παπαδόπουλος διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με το βουλευτή της ΝΔ να εκφράζει την αγωνία του για τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα της… Νότιας Μακεδονίας προκαλώντας την έκρηξη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με τη σειρά του πέρασε στην αντεπίθεση κάνοντας λόγο για παραπληροφόρηση.

Την εκδήλωση ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ενώ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σωτήρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στις προκλήσεις της νέα χρονιάς μετά από 10 χρόνια κρίσης.

«Όλοι εμείς οι άνθρωποι της αγοράς, οι άνθρωποι της παραγωγής και της ανάπτυξης προσδοκούμε πολλά περισσότερα για το ελληνικό επιχειρείν, καθώς επί δέκα χρόνια ο Έλληνας επιχειρηματίας υπέφερε και υπέμεινε πολλά, ανέλαβε βάρος δυσανάλογο των δυνάμεών του στην προσπάθεια της σταθεροποίησης και της ανάκαμψης της χρεωκοπημένης οικονομίας μας και πολλοί συνάδελφοι έχασαν τις δουλειές τους», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννακόπουλος, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην προέδρου του Επιμελητηρίου Δημήτρη Γκουντόπουλου και του τέως  προέδρου του ΔΣ της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τάκη Γιαννούκα που έφυγαν από ζωή.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ