ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΑΣ “ΦΤΥΝΟΥΝ”

Η απάντηση του Χρ. Κέλλα στης οργάνωση Λάρισας του κυβερνώντος κόμματος

«Τελικά κάποιοι δεν βάζουν μυαλό. Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, προκειμένου να δικαιολογήσει την εθνική ντροπή της Συμφωνίας των Πρεσπών, με ένα λιβελογράφημα γεμάτο ασυναρτησίες, ανακρίβειες και προκλητικές συκοφαντίες, χτυπά και πάλι…»

Τα ανωτέρω δήλωσε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, προσθέτοντας:

«Τολμούν και μιλούν για τραμπούκους και ακραία βία, αυτοί που αφήνουν τους κουκουλοφόρους να σπάνε και να καίνε ανενόχλητοι την Αθήνα, αυτοί που έχουν επιτρέψει να μετατραπούν τα Πανεπιστήμια σε άσυλο ανομίας, αυτοί που έχουν χαρακτηρίσει τον Ρουβίκωνα ως μωρό βάζοντας τα μέλη του σε ταξί, για να γυρίσουν σπίτια τους. Αυτοί, που ψήφισαν τον νόμο Παρασκευόπουλου και βγήκαν οι βαρυποινίτες από τις φυλακές! Αυτοί που έχτισαν καριέρες βιάζοντας προσωπικότητες, υπολήψεις και συνειδήσεις!

Τους καλώ, λοιπόν, να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη!

Στη ΝΔ καταδικάζουμε κάθε έκφραση βίας, καθώς η παράταξή μας τη βία την έχει πληρώσει με το αίμα της!

Τολμούν και μιλούν για μισαλλοδοξία, αυτοί που χαρακτηρίζουν ως ακροδεξιό και φασίστα όποιον έχει εθνική και θρησκευτική συνείδηση και δεν συμφωνεί μαζί τους!

Υποστηρίζουν ότι με τη στάση μας προσεγγίζουμε τη Χρυσή Αυγή και καλύπτουμε βιαιοπραγίες. Να τους θυμίσω ότι η ΝΔ οδήγησε τη Χρυσή Αυγή στη Δικαιοσύνη πριν από 5,5 χρόνια και στα 4 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ η δίκη δεν έχει ολοκληρωθεί; Ποιοι έβγαζαν τις κρεμάλες στο Σύνταγμα; Ποιοι ανέτρεψαν την Κυβέρνηση Σαμαρά “χέρι-χέρι”; Ποιοι συντάχθηκαν υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και χόρευαν στην πλατεία Συντάγματος; Ποιοι ψήφισαν υπέρ του διορισμού Θάνου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού; Θα έπρεπε να τραβούν τα μαλλιά τους με τις ανοησίες που λένε…

Αποκαλούν “νεομακεδονομάχους” τα εκατομμύρια των Ελλήνων, που τολμούν να έχουν διαφορετική άποψη από το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την εθνική ήττα της Συμφωνίας των Πρεσπών και τον αλυτρωτισμό των γειτόνων. Φαίνεται πως ψήφισαν ό,τι τους σέρβιρε ο Ζάεφ, χωρίς να διαβάσουν τίποτα. Τους το είπα και στη Βουλή (τροποποίηση 33 άρθρου 36 του σκοπιανού Συντάγματος) ότι αναγνωρίζονται “μακεδονικός λαός”, “εθνικοαπελευθερωτικοί αγώνες”, “μακεδονική ταυτότητα” και “μακεδονικό κράτος”. Αναγνωρίζεται “μακεδονική εθνικότητα” και όχι εθνότητα, που, σε συνδυασμό με τα ανωτέρω, τροφοδοτεί τον πυρήνα του αλυτρωτισμού των Σκοπιανών.

Ειδικότερα, σε σχέση με τα προϊόντα και τις δυσχέρειες στο εμπόριο, που εκτιμάται ότι θα προκύψουν, αν είναι όλα καλά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, τότε γιατί η Συμφωνία των Πρεσπών ορίζει στο άρθρο 1 παρ. 3 περ. θ) την επίτευξη “αμοιβαίως αποδεκτών λύσεων για όλα τα θέματα που πηγάζουν από τις εμπορικές ονομασίες, τα εμπορικά σήματα και τις επωνυμίες”; Γιατί προβλέπει τη σύσταση διεθνούς ομάδας ειδικών, που θα λειτουργήσει έως το 2022, για να επεξεργαστεί τις λύσεις με τη συνδρομή της ΕΕ, του ΟΗΕ και του ΔΟΤ; Γιατί σε έκθεση της Ομάδας Εργασίας του ΓΕΩΤΕΕ-Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρεται πως “οι ιδιωτικές οντότητες της ΠΓΔΜ θα μπορούν να χρησιμοποιούν για πάντα τους όρους ‘Μακεδονία’ και ‘μακεδονικός’ χωρίς τον επιθετικό προσδιορισμό ‘Βόρεια’”;

Σε σχέση με τη Βόρεια Ήπειρο, είναι γεγονός ότι οι αδελφοί μας διώκονται απηνώς από την Κυβέρνηση Ράμα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αδιαφορεί παντελώς, βλέποντας παντού “εθνικισμούς”.

Όσο για το ποιος είναι ανιστόρητος και ποιος καλλιεργεί εμφυλιοπολεμικό κλίμα, τους παραδίδω στην κρίση του κόσμου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή, ήταν η εισηγήτριά τους και ο κ. Τσίπρας, που έκαναν ευθείες αναφορές στο ΕΑΜ και τον ΔΣΕ, δηλαδή στον εμφύλιο πόλεμο.

Τέλος, σε σχέση με το κατά πόσο εκφράζουν πλειοψηφικό ρεύμα στην ελληνική κοινωνία, θα το κρίνει σύντομα ο λαός και όχι αυτοί.

Δεν βρέχει κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, σας “φτύνουν”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ