ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Συνάντηση Ν. Γάτσα με προέδρους και συμβούλους της “Ολύμπου Πολιτεία” στην Ελασσόνα

Ευρεία σύσκεψη με τους εκλεγμένους εκπροσώπους του συνδυασμού “Δήμος Ελασσόνας – Ολύμπου Πολιτεία” πραγματοποίησε χθες στην Ελασσόνα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας.

Οι πρόεδροι και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων ενημερώθηκαν για τις σημαντικές αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο των δημοτικών εκλογών και το χρονοδιάγραμμα συγκρότησης του νέου εκλογικού συνδυασμού. Συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης του εκλογικού αγώνα σε κάθε κοινότητα του Δήμου Ελασσόνας και κατάρτισης των ψηφοδελτίων για το δημοτικό συμβούλιο και τα συμβούλια κοινοτήτων.

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του, ο επικεφαλής του συνδυασμού Νικ. Γάτσας ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις συναντήσεις, τις επαφές και τις επισκέψεις που πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα στις κοινότητες του Δήμου και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη θετική ανταπόκριση των δημοτών στη συγκρότηση του νέου συνδυασμού. Ευχαρίστησε τους προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων για τη συμβολή τους στην ενίσχυση των ψηφοδελτίων και επεσήμανε τη δυναμική της ανανέωσης των ψηφοδελτίων με νέα πρόσωπα που ενδιαφέρονται για το καλό του δήμου και των κοινοτήτων. Τόνισε δε, μεταξύ άλλων, ότι ο νέος συνδυασμός θα περιλαμβάνει τόσο το κεντρικό δημοτικό ψηφοδέλτιο όσο και το αντίστοιχο ψηφοδέλτιο σε κάθε κοινότητα, σημειώνοντας ότι η αλληλεπίδραση των τοπικών με το δημοτικό ψηφοδέλτιο είναι αυτονόητη προϋπόθεση για την επιτυχία του συνδυασμού.

Κλείνοντας, ο κ. Γάτσας δήλωσε ότι η νέα δημοτική περίοδος χρειάζεται συνεργασίες και συνεννόηση με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, ενώ άσκησε εντονότατη κριτική στη διοίκηση του κ. Ευαγγέλου, η οποία -όπως τόνισε- καταδίκασε το Δήμο Ελασσόνας σε στασιμότητα, απαξίωσε τους θεσμούς και αδιαφόρησε για τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών του δήμου.

Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο πρώην Δήμαρχος Ελασσόνας Γ. Πασχόπουλος.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ