ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Εκρυβε καλές ειδήσεις η παρουσία του δημάρχου Π. Σαχώση και του περιφερειάρχ Κ. Αγοραστού στην εκδήλωση του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Αμπελώνα “Η Ελπίδα”, αφού υπήρξαν ανακοινώσεις για σημαντικά έργου που πρόκειται να γίνουν στην περιοχή και κάποια από αυτά έχουν ήδη δημοπρατηθεί.

Ο κ. Σαρχώσης στάθηκε ιδιαίτερα στην κατασκευή Πολιτιστικού Κέντρου στον Αμπελώνα στο χώρο του ΚΑΠΗ και του παλιού δημαρχείου συνολικού προϋπολογισμού 600.000 € με χρηματοδότηση από το Leader που έχει ήδη εγκριθεί, μίλησε για την αγροτική οδοποιίας για την οποία έχει επιλεγεί ήδη ο ανάδοχος, για τα αντιπλημμυρικά έργα στον Αμπελώνα, έργο για το οποίο ήδη έχει υπογραφεί σύμβαση. Στάθηκε ιδιαίτερα στην έναρξη των έργων για την ολοκλήρωση του έργου της αποχέτευσης στο οποίο έχει ήδη εγκατασταθεί ο εργολάβος, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα έργα αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης από αμίαντο με χρηματοδότηση που έχει ήδη εξασφαλιστεί από το πρόγραμμα “Φιλόδημος”.

Τέλος αφού αναφέρθηκε και στο έργο των αστικών αναπλάσεων στον Αμπελώνα, που εντάχθηκε σε πρόγραμμα της περιφέρειας, έκανε λόγο για το “κερασάκι στην τούρτα” που δεν είναι άλλο από το φυσικό αέριο, το οποίο αναμένεται να έλθει στον Αμπελώνα μέσα στο 2019.

Ο Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Από την πλευρά του ο κ. Αγοραστός αφού επιβεβαίωσε τα όσα ανέφερε ο δήμαρχος για την έναρξη σημαντικών έργων με χρηματοδότηση από προγράμματα της περιφέρειας και του ΕΣΠΑ, στάθηκε ιδιαίτερα στην υπογειοποίηση του δικτύου του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου αλλά και στην αντικατάσταση του τρούλου στην εκκλησία της Παναγίας στον Αμπελώνα.

Πάντως οι κ.κ. Αγοραστός και Σαρχώσης τόνισαν ιδιαίτερα τη στενή συνεργασία που έχουν αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια και η οποία όπως υποστήριξαν αποδίδει καρπούς προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ