ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΘΥΜΑ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Έκκληση από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Λάρισας

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό οδηγού που το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής παρέσυρε και εγκατέλειψε στην άσφαλτο έναν ηλικιωμένο άνδρα, επιλέγοντας να εξαφανιστεί από τον τόπο του ατυχήματος.

Θυμίζουμε πως το τροχαίο σημειώθηκε κάτω από δυνατή βροχή γύρω στις 6.30 το απόγευμα στην οδό Ιωαννίνων και στο ύψος του Επισκοπείου, ενώ ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τραυματίας Ι. Γ. είναι μέλος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, ενώ με αφορμή το τροχαίο ο σύλλογος με ανάρτηση του εύχεται ταχεία ανάρρωση απευθύνοντας παράλληλα έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το συμβάν να επικοινωνήσει προκειμένου οι αρχές να φτάσουν στον εντοπισμό του οδηγού.

«… Παράκληση όποιος γνωρίζει κάτι για το περιστατικό και τον ασυνείδητο οδηγό ας μας ενημερώσει. Είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους.
Ο κ. Γιάννης, δυνατός μαραθωνοδρόμος όπως είναι τόσα χρόνια, άντεξε το χτύπημα, η κατάστασή του βελτιώνεται και ανυπομονεί να ξανατρέξει παρέα μας», καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ