“ΕΦΥΓΕ” Ο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΧΡ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Ανακοίνωση της διοίκησης της ΠΑΕ και των ποδοσφαιριστών

Έτσι κι αλλιώς σκοτεινιασμένη ήταν η σημερινή μέρα, μα το θλιβερό μαντάτο σκοτείνιασε ακόμη περισσότερο τις ΑΕΛικές καρδιές.

Ο Χρήστος Τριανταφύλλου, ο μακροβιότερος φροντιστής της αγαπημένης μας ομάδας, η ψυχή των “βυσσινί” αποδυτηρίων για τρεις περίπου δεκαετίες, έφυγε αναπάντεχα σκορπίζοντας θλίψη στην ποδοσφαιρική Λάρισα και όχι μόνο.

Ο μεγαλομέτοχος κ. Αλέξης Κούγιας, η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές μας, το προπονητικό τιμ και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ, απευθύνουν τα θερμότερα των συλλυπητηρίων στους οικείους του Χρήστου, αντιπροσωπεία δε της ΠΑΕ θα παραστεί στην αυριανή εξόδιο ακολουθία, (11:00 ι.ν. Της Του Θεού Σοφίας), κατατεθέτοντας στεφάνι στη μνήμη του.

Σε ανακοίνωσή τους οι ποδοσφαιριστές αναφέρουν:

«Σήμερα το πρωί έφυγε από την ζωή ένας άνθρωπος που για χρόνια ήταν η ψυχή της ομάδας.

Ο ρόλος του φροντιστή κάποιοι νομίζουν ότι είναι ο ρόλος του χαμάλη, αλλά σε μια ομάδα είναι από τις σημαντικότερες φιγούρες, πάντα δίπλα στους ποδοσφαιριστές και στις χαρές και στις λύπες.

“Τσατσά το ένα, Τσατσά το άλλο, φέρε μου εκείνο, φέρε μου το άλλο.. ”

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές είναι να σου ευχηθούμε Καλό Παράδεισο και να συνεχίζεις να μας στηρίζεις από εκεί ψηλά!!!

Καλό ταξίδι Χρηστάρα…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ