ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ “ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ” Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Τη σταδιακή ανακοίνωση προσώπων που θα στηρίξουν το συνδυασμό του επέλεξε ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου ο οποίος συνεχίζει να βομβαρδίζει με σχετικές ανακοινώσεις τη σελίδα του στο fb.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο προχώρησε στην ανακοίνωση τριών νέων προσώπων των κ.κ. Χρήστου Βαλιώτη, Βάγιας Λουκά και Πέτρου Δημοβέλη για τους οποίους ανέφερε:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΛΙΩΤΗΣ

Μετά την συνάντηση μου με τον Χρήστο Βαλιώτη έχω την χαρά να ανακοινώσω πως και ο Χρήστος συστρατεύεται μαζί μας στον αγώνα, για μια Ελασσόνα που θα συνεχίσει να αλλάζει. Ο ίδιος είναι απόστρατος αξιωματικός του ελληνικού στρατού ξηράς, με διάθεση προσφοράς στον τόπο του και πίστη στις αξίες και στις αρχές που πρέπει να διέπουν μια κοινωνία. Η διάθεσή του αυτή και η διοικητική του εμπειρία με κάνουν να αισθάνομαι βέβαιος πως μαζί και με τον Χρήστο θα δώσουμε έναν δυνατό αγώνα για όλα όσα πρέπει να μας ενώνουν. Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!

ΒΑΓΙΑ ΛΟΥΚΑ

Μετά την συνάντηση μου με τη Βάγια Λουκά έχω την χαρά να ανακοινώσω πως και η Βάια συστρατεύεται μαζί μας στον αγώνα, για μια Ελασσόνα που θα συνεχίσει να αλλάζει. Η εμπειρία της στον χώρο του ευρωπαϊκού τουρισμού, η νεανική της ορμή και το όραμα της για μια Ελασσόνα της εξωστρέφειας και της ανάπτυξης με κάνουν να αισθάνομαι βέβαιος πως και με τη Βάια θα δώσουμε έναν δυνατό αγώνα για όλα όσα πρέπει να μας ενώνουν. Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!

ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΟΒΕΛΗΣ

Μετά την συνάντηση μου με τον Πέτρο Δημοβέλη έχω την χαρά να ανακοινώσω πως και ο Πέτρος συστρατεύεται μαζί μας στον αγώνα, για μια Ελασσόνα που θα συνεχίσει να αλλάζει. Ο ίδιος είναι καθηγητής πληροφορικής, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην «Διοίκηση και διαχείριση έργων και προγραμμάτων», με πιστοποίηση παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας. Υπήρξε μηχανικός του νόμου «Καποδίστρια» (συγχώνευσης δήμων και κοινοτήτων ) όπου κατέγραψε τις υπάρχουσες υποδομές και τις προτάσεις για την υλοποίηση τους στους δήμους και τις κοινότητες της επαρχίας Ελασσόνας. Η τεχνοκρατική του επάρκεια, η διάθεση προσφοράς στον τόπο μας και η ακεραιότητα του χαρακτήρα του με κάνουν να αισθάνομαι βέβαιος πως μαζί και με τον Πέτρο θα δώσουμε έναν δυνατό αγώνα για όλα όσα πρέπει να μας ενώνουν. Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ