ΣΤΗ “ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΛΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Ανακοίνωση της παράταξης του Αστ. Ροντούλη για την προσχώρησή του

Η παράταξη “Δράση Πολιτών” του κ. Στέλιου Ροντούλη συνεχώς ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της. Έτσι, προσφάτως εντάχθηκε στον Συνδυασμό της ο εκ του Αργυροπουλίου ορμώμενος κ. Μπλάκος Αντώνιος, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση και πλατιά χαμόγελα στον επικεφαλής. 

Με δεδομένη την προσχώρηση του κ. Μπλάκου, ο κ. Ροντούλης προέβη στην παρακάτω δήλωση: “Ένας νέος άνθρωπος, γέννημα θρέμμα  του Αργυροπουλίου , προσχώρησε στον Συνδυασμό μας, προκαλώντας σε όλους τους φίλους μας μεγάλη ικανοποίηση και αισιοδοξία. Ο κ. Μπλάκος είναι πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην περιοχή και προέρχεται από μια εξαιρετική οικογένεια .Τούτου  δοθέντος,  διατηρούμε την πεποίθηση ότι η συμβολή του στην τελική εκλογική επιτυχία του Συνδυασμού μας θα είναι καθοριστική και αποτελεσματική.Η “Δράση Πολιτών” τον υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες και με τη βεβαιότητα της ανιδιοτελούς  προσφοράς του στην τοπική κοινωνία”.
Από την πλευρά του , και ο κ. Μπλάκος προχώρησε σε μια μεστή περιεχομένου δήλωση: “Εκτιμώ απεριόριστα την προσωπικότητα και την κοινωνική προσφορά του κ. Ροντούλη, ιδιαιτέρως δε τους αγώνες του για τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο.  Συνεπώς, θεώρησα επιβεβλημένο, λόγω και της αγροτικής φυσιογνωμίας του Δήμου Τυρνάβου , να τον συνδράμω και εγώ στο μέτρο των δυνατοτήτων μου και ως τέκνο μιας γνήσιας αγροτικής οικογένειας.Συμμετέχοντας στον Συνδυασμό της Δράσης Πολιτών , προσκαλώ τους συμπατριώτες μου να εμπιστευθούν και να υπερψηφίσουν μια Παράταξη που θα μοχθήσει για την αναγέννηση του αγροτικού κόσμου και των παραμελημένων χωριών του Δήμου Τυρνάβου. Ο Τύρναβος χρειάζεται μια ειρηνική επανάσταση και ο κ. Ροντούλης μπορεί να την εγγυηθεί και να ανοίξει νέους ελπιδοφόρους ορίζοντες”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ