«ΟΥΝΑ ΠΑΣΤΑ…. ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ!» ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Την υπέροχη κωμωδία ΟΥΝΑ ΠΑΣΤΑ ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ του Robin Havies, ανεβάζει φέτος, η θεατρική ομάδα Ελασσόνας, «οι σάτιροι».  Πρόκειται για ένα σπαρταριστό έργο καταστάσεων, όπου οι προσδοκίες των γονιών για την ιδανική αποκατάσταση της κόρης τους με έναν γαμπρό «υψηλών προδιαγραφών» καταλήγει σε φιάσκο.

Η ματαιοδοξία των γονιών και των συγγενών της υποψήφιας νύφης, τους οδηγεί σε ευτράπελα και συγκρούσεις, σε γεγονότα και αντιπαραθέσεις που αποτυπώνουν με γλαφυρό τρόπο, αλήθειες και συμπεριφορές που συναντούμε καθημερινά, Άλλωστε πόσο συχνά, υφίστανται στις μέρες μας, γάμοι και συμβιώσεις που βασίζονται σε αμοιβαία συμφέροντα και υστερόβουλες πρακτικές;

Με πολύ ζήλο και μεράκι τα μέλη της θεατρικής ομάδας, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στις πρόβες και ελπίζουν στο καλύτερο αποτέλεσμα που θα ενθουσιάσει το κοινό.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

Σκηνοθεσία, διασκευή, επιλογή μουσικής: Στέλιος Ντικούλης.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Βαγγέλης Τρουμπούκης, Ιωάννα Χριστοδούλου, Μαίρη Μητσιμπόνα, Στέφανος Ευαγγέλου, Κωνσταντίνα Μιχούλη, Μάγδα Αθανασιάδου, Κική Καλογήρου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Ορέστης Μιχούλης,

Ήχος- φώτα: Ζήσης Μπουζούκης, Μακιγιάζ- κομμώσεις: Κωνσταντίνα Μιχούλη. Σκηνικά: Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Δέσποινα Δούκα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com