ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Ανακοίνωση για την προσχώρηση του πολιτικού μηχανικού Θ. Περιλή
Μετά τη συνάντηση που είχε ο επικεφαλής της Παράταξης,  κ. Στέλιος Ροντούλης, με τον Τυρναβίτη πολιτικό μηχανικό,  κ. Θεόδωρο Περιλή, ανακοινώνεται η συμπόρευση  των δύο ανδρών στην επικείμενη αυτοδιοικητική αναμέτρηση του Μαΐου.

Με δεδομένη την προσχώρηση του κ. Περιλή, ο κ. Ροντούλης,  περιχαρής , προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: “Ένας νέος επιστήμονας, με διεθνή καριέρα, ο πολιτικός μηχανικός κ. Περιλής Θεόδωρος , δεν επέλεξε μόνο να εγκατασταθεί και να δραστηριοποιηθεί ως αγρότης στον Τύρναβο, αλλά αποφάσισε και να συμπορευτεί με τη Δράση  Πολιτών  στον στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.
Αυτό σημαίνει ότι αγαπά τον τόπο του και είναι έτοιμος να μεταφέρει την εργασιακή εμπειρία που απέκτησε στην κατασκευή έργων του εξωτερικού (Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Συρία) στη Δράση Πολιτών και κατ’ επέκταση στη γενέτειρά του. Η παρουσία του είναι , λοιπόν, για εμάς συγκινητική και πολύτιμη, καθώς αποδεικνύει, για πολλοστή φορά,  ότι νέοι άνθρωποι με αδαμάντινο ήθος και χαρακτήρα , όπως ο Θεόδωρος, προτιμούν τη Δράση Πολιτών   και επιλέγουν να προσφέρουν στα κοινά μέσω αυτής. Μετά την προσχώρηση και  του κ.  Περιλή , ο Συνδυασμός μας γίνεται, κατά κοινή ομολογία, απλά ακαταμάχητος”.
Δήλωση, όμως,  έγινε και από τον κ. Περιλή: “Ο Στέλιος Ροντούλης είναι αναντίρρητα ένας ευφυής άνθρωπος. Συστρατεύομαι, λοιπόν, με το Συνδυασμό του, ευελπιστώντας στην έμπνευση της κοινής λογικής στο δημόσιο διάλογο και στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου/οράματος για το Δήμο Τυρνάβου, όπως αυτό θα παρουσιαστεί το επόμενο διάστημα.
Με την διττή ιδιότητα, του Αγρότη και του Πολιτικού Μηχανικού, καταθέτω ανιδιοτελώς  την υποψηφιότητα μου με τη Δράση Πολιτών, φιλοδοξώντας να κάνω πράξη τις προσδοκίες που οι συμπολίτες μου έχουν από εμένα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ