ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΟΨΕΙ 12ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΝΕ

Η ΟΠ Θεσσαλίας της ΚΝΕ διοργανώνει σε όλη την περιοχή εκδηλώσεις αφιερωμένες στο 12ο Συνέδριο της Οργάνωσης και καλεί κάθε νέο και νέα να μην συμβιβαστεί με μια ζωή στα μέτρα των λίγων, να προβληματιστεί έξω από τα όρια του σημερινού συστήματος.

Οι θέσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ απαντούν στις αγωνίες της νεολαίας που ασφυκτιά μα την πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ και του κεφαλαίου. Μέχρι στιγμής προγραμματίζονται οι εξής εκδηλώσεις:

> Οι Τομεακές Οργανώσεις Λάρισας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση το Σάββατο 9 Φλεβάρη, στις 7:00 μμ στο κτίριο Κατσίγρα της Ιατρικής Σχολής. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, μέλος του ΚΣ και Γραμματέας του ΣΠ Θεσσαλίας της ΚΝΕ, θα ακολουθήσει αφιέρωμα με τίτλο ”Η τέχνη στα χρόνια ίδρυσης της ΚΝΕ”.

> Οι Τομεακές Οργανώσεις Μαγνησίας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση το Σάββατο 9 Φλεβάρη, στις 7:00 μμ στην αίθουσα Μ του Πανεπιστημίου στο Θόλο. Θα μιλήσει ο Αχιλλέας Σίμος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις και προβολή βίντεο – αφιερώματος στα 50 χρόνια της ΚΝΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ