ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Ν. ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΑ

Εκδηλη είναι η ανησυχία πολλών στελεχών του ΚΙΝΑΛ σε όλη τη Θεσσαλία σχετική με την πορεία της υποψηφιότητας του κ. Ν. Τσιλιμίγκα, στην περιφέρεια, με δεδομένο ότι όλο αυτό το διάστημα, από την ημέρα που ανακοινώθηκε η στήριξη στο πρόσωπό του τόσο από το ΚΙΝΑΛ, όσο και από το ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα,

δεν υπήρξε καμία απολύτως παρέμβαση στα τοπικά ζητήματα από τον γνωστό καθηγητή καρδιοχειρουργικής.

Αποτέλεσμα όλης αυτής της απραξίας είναι να γιγαντώνουν οι φήμες που θέλουν τον κ. Τσιλιμίγκα να αποσύρεται από την προεκλογική μάχη, με δεδομένο ότι ο ίδιος δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα καμία απολύτως ανακοίνωση σχετικά με την υποψηφιότητά του.

Την ίδια ώρα ακόμη και άτομα που πρόκειται να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο βλέποντας αυτή τη νηνεμία, δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους αρχίζοντας να πιέζουν κυρίως στο κόμμα για να υπάρξει ξεκάθαρη θέση από την πλευρά του κ. Τσιλιμίγκα.

Από τον κομματικό μηχανισμό πάντως και ειδικότερα από πηγές κοντά στη Ν.Ε. Λάρισας ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα με την υποψηφιότητα του κ. Τσιλιμίγκα, ο οποίος όπως επισημαίνουν κινείται με δικούς του ρυθμούς έχοντας επιλέξει μία άλλου τύπου προεκλογική εκστρατεία. Μάλιστα υποστηρίζουν ότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης θα κάνει επίσημες ανακοινώσεις στο τέλος Φεβρουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ