ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙΚΟΣΙΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Ξεπερνά πλέον κάθε όριο ο αδίστακτος και θρασύδειλος δολοφόνος που σκότωσε άλλο ένα οικόσιτο σκυλί στο Αργυροπούλι πετώντας φόλα στην αυλή σπιτιού στο οποίο παίζουν και μικρά παιδιά που θα μπορούσαν να έλθουν εκείνα σε επαφή με το δηλητήριο. 

Παραθέτουμε αυτούσια τη συγκινητική περιγραφή του συμβάντος από την ιδιοκτήτρια του αθώου σκυλιού της φωτογραφίας,   που δυστυχώς παρά τις προσπάθειες δεν τα κατάφερε και ξεψύχησε:

“Η ανωμαλία κάποιων στο Αργυροπούλι συνεχίζεται! Είχα ένα σκυλάκι πραγματικό φύλακα και σήμερα το πρωί μου το δηλητηρίασαν!  Σήμερα κατά τις 8 έτρεχε στην αυλή κ γύρισε (2′ να πάει στην μπροστινή αυλή κ να γυρίσει ) και μόλις γύρισε χτυπιόταν. Του κάναμε 3 ενέσεις ατροπίνης και  παρόλο αυτά δεν κατάφερα να το σώσω!  Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι μιλάμε για αδίστακτα τέρατα αφού δεν σκέφτηκαν ότι σε αυτή την αυλή παίζουν παιδιά που θα μπορούσαν κάλλιστα πάνω στο παιχνίδι να ερχόταν σε επαφή με αυτό το ισχυρό δηλητήριο! !!

Το σκυλί μου δεν έφαγε φόλα που προοριζόταν για αδέσποτα, το σκυλί μου το “έφαγε” κάποιος που  προφανώς είναι υπεράνω πάσης υποψίας, που πιθανόν να έχει και ο ίδιος παιδιά ή και εγγόνια και ακόμα χειρότερα να έρχεται σε επαφή και με κόσμο που δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του! !!”

Σίγουρα θα πρέπει να βρεθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο αδίστακτος δολοφόνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ