ΟΙ 6 ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΜΕΩΝ ΤΗΣ ΝΔ

Οι 6 νέοι Λαρισαίοι αναπληρωτές Γραμματείς της Νέας Δημοκρατίας, όπως ανακοινώθηκαν από τον Πρόεδρο της  Νέας Δημοκρατίας κ.Κυριάκο Μητσοτάκη, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λάρισας κ.Χρήστο Καπετάνο ο οποίος τους συνεχάρη  και τους ευχήθηκε καλή και προσοδοφόρα θητεία στο έργο τους, που είναι η συνδρομή τους

στο μεγάλο έργο της ΝΔ για να επανέλθει η Ελλάδα στην κανονικότητα. Είναι η πρώτη φορά που ο νομός Λάρισας εκπροσωπείται με 6 άτομα ως αναπληρωτές γραμματείς και 3 μέλη στην Πολιτική Επιτροπή, σε κεντρικό κομματικό επίπεδο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, έγιναν δηλώσεις των νέων αναπληρωτών Γραμματέων ως ακολούθως:

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ – αναπλ. Γραμματέας Τέως Βουλευτών, Ευρωβουλευτών και Πολιτευτών: Με τιμά η απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη,  για να συμβάλω στην  αξιοποίηση της  εμπειρίας και της γνώσης από εμένα και τους συναδέλφους τέως βουλευτές και ευρωβουλευτές της Ν.Δ., ώστε να συμβάλουμε όλοι μαζί στην ορθή αντιμετώπιση των προβλημάτων, ως αυριανή  κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΧΥΤΟΥΔΗΣ – αναπλ. Γραμματέας Οργανωτικού Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας : Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και αυριανό Πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη, για την τιμή και την εμπιστοσύνη του. Είμαστε σε εκλογική ετοιμότητα. Οι 9 ΝΟ.Δ.Ε. που εποπτεύω και οι 52 ΔΗΜ.Τ.Ο. είναι έτοιμες για τις επικείμενες εκλογές, που θα φέρουν Κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία και θα δώσουν οξυγόνο στον ελληνικό λαό.

ΒΑΣΩ ΜΕΚΡΑ-ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΥ – αναπλ. Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων : Με τιμή και αίσθημα ευθύνης, μετά την απόφαση του Προέδρου της Ν.Δ. κ.Κυριάκου Μητσοτάκη, αναλαμβάνω καθήκοντα αναπληρώτριας Γραμματέα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων. Ένας Τομέας νευραλγικός, που έχει στόχο να στηρίξει τη μέση ελληνική οικογένεια  και να εξαλείψει τις ανισότητες ανάμεσα στους άνδρες και τις γυναίκες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΥΡΑΣ – αναπλ. Γραμματέας Αγροτικών Φορέων: Θέλω να καλωσορίσω τους δύο αναπληρωτές συναδέλφους στη Γραμματεία Αγροτικού. Έχει γίνει δουλειά στον Αγροτικό Τομέα και έχουμε εξαγγείλει μέτρα ανακούφισης και στήριξης των αγροτών και κτηνοτρόφων, όπως μείωση φορολογίας και ασφαλιστικών εισφορών και το αγροτικό επιμελητήριο. Στόχος, την επομένη των εκλογών με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι αγροτοκτηνοτρόφοι να παραμείνουν στο επάγγελμά τους.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΛΟΓΗΣ – αναπλ. Γραμματέας Αγροτικών Φορέων: Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη. Το στοίχημα για την Παράταξη και τη Γραμματεία είναι να καταστήσουμε βιώσιμο τον Έλληνα αγρότη. Απαιτούνται τεχνοκρατικές λύσεις, τις οποίες έχουμε στο πρόγραμμά μας. Ο Αγροτικός κλάδος, είναι αυτός που εξαπατήθηκε περισσότερο από τη σημερινή πολιτική ηγεσία και όλοι οι αγρότες πρέπει να γυρίσουν την πλάτη στη σημερινή κυβέρνηση και στους συνεργαζόμενους με αυτή.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΚΗΣ – αναπλ. Γραμματέας Αγροτικών Φορέων: Με ευθύνη, όρεξη και διάθεση, είμαστε έτοιμοι να συνεισφέρουμε με την εμπειρία μας. Ο Γεωργικός Τομέας βρίσκεται στο σημείο μηδέν. Απαιτούνται άμεσες προτάσεις και ενέργειες για τη μείωση του κόστους παραγωγής, των ασφαλιστικών εισφορών και για την εν γένει αύξηση του καθαρού εισοδήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ