ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥ Γ. ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΣΥ

Σε πολιτικό… γάμο εξελίχθηκε το «φλερτ» του πρώην μέλους της Ν.Ε Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Αρζουμανίδη με το ΚΚΕ και τη ΛΑΣΥ, αφού όπως έγινε γνωστό ο κ. Αρζουμανίδης θα είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές μετέχοντας στο συνδυασμό του Τ. Τσιαπλέ.

Ο ίδιος έδωσε το παρών στην πολιτική εκδήλωση της ΛΑΣΥ στο Χατζηγιάννειο, παίρνοντας μάλιστα το λόγο μετά τους κεντρικούς ομιλητές, για να προχωρήσει σε δήλωση στήριξης του κόμματος.

«Έστω κι αν με δική μου ευθύνη βρέθηκα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά σας, αλλά ο χρόνος και το σημείο που ο καθένας συνειδητοποιεί με ποιον πρέπει να πάει και ποιον να αφήσει έχω την αίσθηση ότι έφτασε και για μένα. Ως συνεργαζόμενος λοιπόν με τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης” υπόσχομαι εδώ μπροστά σας ότι θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου εν είδει πολιτικής συγγνώμης, σε μια συμφωνία αν θέλετε με τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης”. Ένα είδος που για κάποιους μπορεί να θεωρηθεί έξω από αυτό το χώρο παρεξηγήσιμο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Αρζουμανίδης, για να πάρει το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ