Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ Π. ΓΟΥΛΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Ανακοίνωση της παράταξης του Εκτ. Νασιώκα

«Η Ανεξάρτητη  Δημοτική Παράταξη « ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ»  ,  πιστή στην ιδρυτική της διακήρυξη, στις αρχές και στις αξίες της  και κυρίως στη σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας που απέκτησε με τους πολίτες της Λάρισας  τα πέντε χρόνια της ύπαρξης της, ανακοινώνει σήμερα την  ισχυρή απόφασή  της να στηρίξει τον υποψήφιο δήμαρχο

της Λάρισας Παναγιώτη Γούλα.

Ο Παναγιώτης Γούλας , πρώην πρύτανης του ΤΕΙ Θεσσαλίας, ένας πνευματικός  άνθρωπος με τεράστια  πολιτική , κοινωνική , επαγγελματική  και πολιτιστική  εμπειρία , έχει όλα τα εχέγγυα  να συμβάλλει αποφασιστικά στο να ξεφύγει η πόλη μας από τη σημερινή μετριότητα και να χαράξει το δικό της δρόμο για μια Λάρισα σύγχρονη ,ανεπτυγμένη  και πραγματικά ανθρώπινη  για όλους τους πολίτες της.

Οι αρχές και οι αξίες  που διέπουν  κάθε  πράξη και  κάθε ενέργεια στο δρόμο της ζωής του Παναγιώτη, μαζί με τις ρεαλιστικές αλλά και πρωτοπόρες προγραμματικές θέσεις του,  όπως αυτές  καταγράφονται ανάγλυφα και  στη σεμνή δήλωση υποψηφιότητας που υπέβαλε ενώπιον των Λαρισαίων πολιτών , αγγίζουν κατά τη γνώμη μας , κάθε ελεύθερη σκέψη . Εμπνέουν όλους όσους ανησυχούν για το μουντό σήμερα και οραματίζονται  ένα τελείως  διαφορετικό αύριο. Συγκινούν  τους νέους και τις παραγωγικές δυνάμεις της πόλης μας  , τους προτρέπουν  να συμμετάσχουν ενεργά σε κάθε έντιμη προσπάθεια προόδου  και τους πείθουν  να παλέψουν για να  υπηρετήσουν  τα όνειρα τους. Να ξανασκεφθούν πως ο ρομαντισμός και η ευαισθησία δεν εξέλιπαν τελείως από την πολιτική ζωή.

Η «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ»  στηρίζει και ενσωματώνεται στην προσπάθεια του Παναγιώτη Γούλα  στο Δήμο  Λαρισαίων. Καλεί  τα μέλη, τους φίλους  της και όλους  όσους την εψήφισαν στις περασμένες εκλογές  , να  συστρατευτούν ενεργά στο πλευρό του. Απευθύνει όμως κάλεσμα   και σε όλους τους Λαρισαίους, στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, ανεξάρτητα από ιδεολογικές ή άλλες διαφορές να σταθούν και να εξετάσουν  επισταμένως την προσπάθεια του Παναγιώτη Γούλα  και ξεπερνώντας τις όποιες αναστολές να κάνουν  αυτή την προσπάθεια δική τους προσωπική υπόθεση.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ