ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ: ΝΕΑ ΜΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ

Άμεση ήταν η αντίδραση σύσσωμης της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών, σχετικά με  την βούληση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής να αξιοποίηση το «Στρατόπεδο Ζώγα», στο Κυψελοχώρι του δήμου Τεμπών για τη στέγαση  προσφύγων, με σκοπό  την αποσυμφόρηση δομών της νησιωτικής Ελλάδας.

Σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» του δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης αναφέρει:

« Δεν θα ανεχτούμε τετελεσμένα ,  αποφάσεις  χωρίς διαβούλευση και χωρίς την σύμφωνη γνώμη των δημοτών που εκπροσωπούμε .

Ο Δήμος μας είναι μικρός και αμιγώς αγροτουριστικός. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να καταστρέψει την εικόνα του Δήμου που χτίζουμε όλοι μαζί εδώ και δεκαετίες  και πολύ περισσότερο δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να τον υποβαθμίσει σε όλα τα επίπεδα.

Ο Δήμος μας δεν θα γίνει άλλη μια Μόρια για χάρη συνθημάτων όπως ξενοφοβία και ρατσισμός. Εδώ και αιώνες οι κάτοικοί μας έχουν αποδείξει ότι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει φιλοξενία και πολυπολιτισμικότητα και αυτό το αποδεικνύει η ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή μας.

Η Δημοτική  Aρχή μας, ερωτώμενη σε πρόσφατη συνεδρίαση  του δημοτικού συμβουλίου, μας  ενημέρωσε ότι,  δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση για την επικείμενη κατάσταση. Όμως , όλα τα  ρεπορτάζ αναδεικνύουν το Κυψελοχώρι  ως το επόμενο hot spot. Αν ο Δήμαρχος κ. Κολλάτος είπε  την αλήθεια στο Δ.Σ. και δεν υπάρχει κρυφή ατζέντα τότε θα συμφωνήσει μαζί μας , να βγάλουμε κατ΄ επειγόντως ένα κοινό ομόφωνο ψήφισμα που να διατρανώνει την φωνή και την απόφαση  της κοινωνίας του Δήμου μας ότι δεν θα αποδεχθούμε την ισοπέδωση μας και την καταστροφή όλων όσων χτίσανε πολλές προηγούμενες γενιές . Αν  η Δημοτική Αρχή  στρατεύεται στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ  δεν  θα  ακολουθήσει την πρότασή μας   για να βγάλουμε ένα κοινό ψήφισμα  με γνώμονα το συμφέρων των δημοτών μας . Ας μιλήσουμε λοιπόν την γλώσσα της αλήθειας στους δημότες μας» .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ