ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Δανιήλ Εξαρχος, ιδιοκτήτης του γραφείου “Epsilon ασφάλειες”

Παρά τις σημαντικές αλλαγές στο ασφαλιστικό τοπίο της χώρας και την αβεβαιότητα που επικρατεί όσον αφορά τα μελλοντικά εισοδήματα, εσείς μπορείτε να πάρετε το μέλλον στα χέρια σας και να φροντίσετε γι’ αυτό όσο είναι νωρίς, εξασφαλίζοντας ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο και μετά τη συνταξιοδότησή σας.

Αλλαγές και νέα δεδομένα σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ασφάλισης, δημιουργούνται, με την ψήφιση νέων νόμων και ρυθμίσεων όπως ο πρόσφατος  για το συνταξιοδοτικό. Το μεγάλο «αγκάθι» που λέγεται συνταξιοδοτικό και που επί σειρά ετών κανείς δεν άγγιζε, αποτελεί πλέον βασικό αντικείμενο συζητήσεων σε όλα τα μελλοντικά σχέδια και υπολογισμούς του κράτους.

Οι πρώτες ουσιαστικές αλλαγές είναι ήδη γεγονός και θίγουν περισσότερο από όλους  τις  ηλικιακές ομάδες των ατόμων που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα να απασχολούνται στον εργασιακό τομέα ή έχουν λίγα χρόνια απασχόλησης σε αυτόν.

Σήμερα, όλο και περισσότεροι Έλληνες συνειδητοποιούν ότι τα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα της ιδιωτικής ασφάλισης θα τους επιτρέψουν να χαρούν τη ζωή τότε ακριβώς που θα έχουν στη διάθεσή τους τον πολυπόθητο χρόνο.

Κατανοώντας απόλυτα τις οικονομικές συνθήκες και τις απαιτήσεις του σήμερα αλλά και τις ανησυχίες για το αύριο, έχουμε επιλέξει να σας προτείνουμε λύσεις για κάθε άνθρωπο που ενδιαφέρεται πραγματικά για την κάλυψη των συνταξιοδοτικών του αναγκών.

Κάνε την αρχή τώρα!

προγραμμάτισε το μέλλον σου σήμερα,

εξασφάλισε τα αγαπημένα σου πρόσωπα,

διατήρησε ένα καλό βιοτικό επίπεδο ισοβίως, χωρίς να αλλάξεις συνήθειες και τρόπο ζωής όταν συνταξιοδοτηθείς,

επέλεξε εσύ πώς θα καταβάλλεις τα ασφάλιστρά σου, το επιθυμητό ποσό μηνιαίας σύνταξης και την ηλικίας έναρξης καταβολής της σύνταξης, μέσα από ένα, από τα πρωτοποριακά προγράμματα που ανταποκρίνονται ακριβώς στα νέα δεδομένα της εποχής,

έχοντας σύνταξη και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ …………..ΤΟ ΠΩΣ……

Τηλ.: 24920 22292, κιν.: 6937 464212, email :exarhos@i-epsilon.gr, Ηρώων Πολυτεχνείου 7 – Τύρναβος, 401 00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ