“ΒΑΣΙΛΕΨΑΝ” ΣΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Την καθιερωμένη, ετήσια βασιλόπιτα έκοψε η ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα σε μια λιτή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο Αμπελώνα, με σύσσωμη την παρουσία όλων των μελών της Διοίκησης, των προπονητών και των αθλητών όλων των τμημάτων της ομάδας, καθώς και των γονέων τους.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σταύρος Κωτούλας, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε γονείς και αθλητές για την εμπιστοσύνη, που δείχνουν στην ομάδα, τόνισε την απόλυτη προτεραιότητα της Διοίκησης στην ασφάλεια των αθλητών, θυμίζοντας την μεταφορά όλων των τμημάτων του Συλλόγου με λεωφορεία, την παρουσία γιατρού σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, αλλά και την παρουσία καταξιωμένων και καταρτισμένων προπονητών.

«Οι εκατό και πλέον αθλητές που αθλούνται καθημερινά στα τμήματα του Συλλόγου μας, αποτελούν για εμάς τεράστια τιμή αλλά και ευθύνη και προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να σταθούμε άξιοι της εμπιστοσύνης τους.

Τα δυο χρόνια, που βρισκόμαστε στο τιμόνι της Διοίκησης, μέσα από σκληρή δουλειά και προγραμματισμό, όλοι μαζί, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε έναν Σύλλογο, που πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα και ευελπιστούμε, αυτό, να συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη», επεσήμανε ο κ. Κωτούλας.

Κλείνοντας, ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Αμπελώνα ευχήθηκε υγεία σε όλους τους αθλητές και επιτυχή κατάληξη στην προσπάθεια της ανδρικής ομάδας για άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ ευχαρίστησε και όλα τα μέλη της Διοίκησης για την αγαστή συνεργασία.

Τυχεροί της εκδήλωσης ήταν ο αθλητής του τμήματος μίνι Αχιλλέας Τεκούσης και ο αθλητής του ανδρικού τμήματος Νίκος Αποστολάκης, οι οποίοι κέρδισαν ένα ποδήλατο και μια δωροεπιταγή, ενώ οι βασιλόπιτες ήταν μια προσφορά του Αρτοποιείου  Γκαμπέτα στον Αμπελώνα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ