ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Γ.Σ ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Χαμόγελα και ευχές για τη νέα χρονιά κατά τη διάρκεια κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων του Γ.Σ ΝΙΚΗ Λάρισας, που στο πλαίσιο μιας όμορφης εκδήλωσης και παρουσία του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη βράβευσε το Δήμο και την Περιφέρεια, χορηγούς αλλά και εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης για τη στήριξή τους στο σωματείο.

Σε μια άρτια παρουσίαση, που συνοδεύτηκε από πλούσιο οπτικό υλικό, η προπονήτρια της «Νίκης» Σοφία Κανάκη αναφέρθηκε στις διακρίσεις και τις πλούσιες δράσεις του συλλόγου για τη χρονιά που πέρασε, συγχαίροντας τις αθλήτριες για τις επιτυχίες τους, αλλά και ευχαριστώντας τους γονείς για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν το σωματείο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά, ενώ για την έμπρακτη στήριξή τους βραβεύτηκαν με τιμητικές πλακέτες ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός δια του εκπροσώπου του, οι χορηγοί του συλλόγου, όπως και δημοσιογράφοι, με την πρόεδρο της «Νίκης» Ν. Μπελιάεβα να απονέμει τιμητική πλακέτα στο paidis.com για την δημοσιογραφική κάλυψη και ανάδειξη του έργου του συλλόγου.

«Στόχευσή μας να συνδράμουμε έμπρακτα στο έργο του συλλόγου, καθώς κοινή μας πεποίθηση είναι πως πρέπει να στρέψουμε τα νέα παιδιά στο αθλητισμό. Οι πόρτα μας θα είναι πάντα ανοιχτή για ανθρώπους που με τις διοικήσεις τους απέδειξαν πόσα μπορούν να επιτευχθούν μέσα από τις συνεργασίες», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη, ενώ σε ανάλογο κλίμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις του εκπροσώπου του Περιφερειάρχηπου σημείωσε ότι η Περιφέρεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του σωματείου, αναδεικνύοντας το άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής και στηρίζοντας το αξιόλογο έργο του.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ