ΣΕ ΑΞΙΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΕΣ ΔΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ

“Είμαστε υπερήφανοι για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας , γιατί διοικούνται από ανθρώπους που μάχονται για την Ελλάδα, και με αρετή και τόλμη υπερασπίζονται τη γη και τον αέρα που αναπνέουμε”.

Μέσα σε έντονο από συγκίνηση κλίμα έδωσε το χέρι του στο νέο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχο Γιώργο Μπλιούμη, ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, λέγοντας τους ότι το στίγμα του θα είναι ζωντανό και υπερήφανο, τόσο στην κοινή γενέτειρά τους της Ελασσόνα, αλλά και σε όσους τον γνώρισαν, και υποκλίθηκαν στο ήθος του και στο όραμα του για τα “ελληνικά φτερά”, δηλώνοντας την πίστη του στην απογείωση του σημαντικού έργου που αναλαμβάνει.

Τα χέρια που παραλαμβάνουν τη σκυτάλη του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, είναι άξια και δυνατά δήλωσε ο Γιώργος Κατσιαντώνης καλωσορίζοντας με τιμή το νέο Αρχηγό ΑΤΑ, τον αντιπτέραρχο Θεμιστοκλή Μπουρολιά, γνωρίζοντας ότι η αφοσίωσή του στα νέα του καθήκοντα, θα είναι δυνατή όσο και η ψυχή του, οι αρχές και οι αξίες του”.

Τις πιο θερμές ευχές του μετέφερε ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, και στον Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο, που παρέλαβε το τιμόνι της 1ης Στρατιάς, επισημαίνοντας ότι η μεγάλη πορεία που έχει διανύσει και η προσφορά του στις αξίες και τα ιδανικά της Πατρίδας , θα αποτελέσει οδηγό του και πίστη του στο έργο που αναλαμβάνει.

Εξήρε δε την πολύτιμη παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του στην 1η Στρατιά, ο αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, τον οποίο ευχαρίστησε για την ανεκτίμητη συμβολή του στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ