ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΛΑΣΥ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Μ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ

Τη γνωρίσαμε ως δημοσιογράφο σε έντυπα και ραδιόφωνα της πόλης, ενώ αξιοπρόσεκτη ήταν η θητείας της και άψογη η συνεργασία μας μαζί της όταν εργάσθηκε στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ως συνεργάτιδα της (τότε) βουλευτίνας Ηρώς Διώτη.

Η Μαριλένα Θωμοπούλου, εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος με την παράταξη του Απ. Καλογιάννη, δεν χρειάζεται συστάσεις, ενώ πήρε την απόφαση να εμπλακεί και στις νέες αυτοδιοικητικές εκλογές, αυτή τη φορά από άλλο μετερίζι ως υποψήφια της ΛΑΣΥ στο συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Τ. Τσιαπλέ, που στηρίζεται από το ΚΚΕ.

Επιστροφή στη… βάση και στο ψηφοδέλτιο με το γαρίφαλο για τη συνάδελφο, η οποία με ανάρτησή της ενημερώνει για την υποψηφιότητα ως εξής:

“Μετά από κάμποσο καιρό απουσίας, πολιτικά μιλώντας, έχοντας κλείσει έναν κύκλο κι επιστρέφοντας στη βάση, μάλλον ήρθε η ώρα για τη «μεγάλη αποκάλυψη», χαριτολογώντας πάντα.
Θα χαροποιηθούν κάποιοι/ες φίλοι/ες, θα απογοητευθούν ενδεχομένως κάποιοι/ες άλλοι/ες, όμως λίγο πριν και την επίσημη ανακοίνωση – κοινοποίηση, μάλλον είναι μια σωστή στιγμή να δηλώσω έμπρακτα και τη δική μου στήριξη σε μία άλλη πολιτική και μια άλλη –πρακτική- πλέον, σκοπιά, απέναντι στα τεκταινόμενα, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όχι μόνο.

Συντάσσομαι και επίσημα (φευ) πλέον, με το κάλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Τάσο Τσιαπλέ, στην όμορφη και δύσκολη αυτή μάχη απέναντι στις αιτίες και στα καθημερινά εργατικά – λαϊκά προβλήματα, με στόχο τη διέξοδο από την αντιλαϊκή πολιτική.

Συντάσσομαι, ώστε να δώσουμε τη μάχη στην Περιφέρεια, στους Δήμους, στις γειτονιές, στα χωριά, στο νεολαιΐστικο, εργατικό και λαϊκό κίνημα, για να σηκώσει ανάστημα ο λαός.
Ώστε να βάλει μπροστά τις ανάγκες του, να πιστέψει στη δύναμή του, στο δίκιο του, να οργανώσει τον αγώνα του και τις διεκδικήσεις του.

Το κάλεσμα που απευθύνει το ΚΚΕ είναι επιλογή μάχης για τους ανθρώπους του λαού που στέκονται με οργή και αγανάκτηση απέναντι στους Αμερικανονατοϊκούς σχεδιασμούς σε όλη την υφήλιο αλλά και στην περιοχή μας, που προβληματίζονται για τις συνεχιζόμενες θυσίες στο βωμό της ανάπτυξης που είναι όμως κομμένη και ραμμένη στις επιδιώξεις και στα συμφέροντα των καπιταλιστών.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι το ψηφοδέλτιό μας και μπορεί να εκφράσει ένα ρεύμα συμπόρευσης – αγώνα και αλλαγής στην Λάρισα και σε όλη τη Θεσσαλία.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, φίλες και φίλοι, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, συνάδελφοι και συναδέλφισσες, επίσημα απόψε, δίνω κι εγώ ένα δυναμικό ΠΑΡΟΥΣΑ στην τρέχουσα μάχη!

Με ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια και στο Δήμο Λάρισας, ισχυρό ΚΚΕ στη
Βουλή και Ευρωβουλή, βάζουμε περισσότερα εμπόδια στις αντιλαϊκές πολιτικές,
δυναμώνουμε τη διεκδίκηση μέτρων στήριξης των εργατικών-λαϊκών οικογενειών, για να
ανοίξουμε τον δρόμο για βαθιές αλλαγές προς όφελος της λαϊκής πλειοψηφίας.

Καλό μας αγώνα, λοιπόν, και με τη νίκη!

ΥΓ: Σε περίπτωση που κάτι δεν κατέστη σαφές, να σημειώσω ότι είμαι υποψήφια στην ΠΕ Λάρισας (τ. νομό) της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με τη Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Τάσο Τσιαπλέ

ΥΥΓ: (δις) Καλό μας αγώνα, λοιπόν, και με τη νίκη!”

Σ.Σ. Δεν γνωρίζουμε αν η απόφαση πάρθηκε κατά το πρόσφατο ταξίδι της συναδέλφου στην Παταγονία, πάντως η ανάρτηση έκανε… πάταγο στη Λάρισα. Καλή επιτυχία!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ