ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο Α. ΚΟΥΓΙΑΣ

Την αμετάκλητη απόφασή του να αποχωρήσει από την ΑΕΛ και το ελληνικό ποδόσφαιρο ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της ΠΑΕ ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Αλέξης Κούγιας.

Μιλώντας για πάνω από μιάμιση ώρα στους δημοσιογράφους ο κ. Κούγιας ανέφερε ως αιτίες της αποχώρησής του την ενασχόλησή του με την επιστήμη του, τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, το καθήκον απέναντι στα παιδιά του, αλλά και τη στάση που τηρεί απέναντί του ο πρόεδρος της ΕΠΟ Β. Γραμμένος και ο εισαγγελέας Γιώργος Λαΐνης.

“Πήρα την απόφαση οριστικά και αμετάκλητα να αποχωρήσω από την ΑΕΛ και από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από αυτή την στιγμή δεν θα παρακολουθήσω ξανά αγώνα της ΑΕΛ, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Ούτε θα έρθω ξανά στη Λάρισα. Παύω να έρχομαι στο γήπεδο. Κουράστηκα. Περιμένω να βοηθήσετε κι εσείς να βρεθεί ο αντικαταστάτης μου. Παύω να είμαι η αιτία της κόντρας. Η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν θα μου την αλλάξει κανένας”, σημείωσε ο κ. Κούγιας, διαψεύδοντας παράλληλα πως υπήρξε πρόταση συνιδιοκτησίας με την Ερασιτεχνική, ενώ «βόμβα» προέκυψε και με το θέμα της ανανέωσης του Ντέλετιτς.

«Η κωλυσιεργία στην ανανέωση της συνεργασίας της ΑΕΛ με τον Ντέλετιτς οφείλεται στο γεγονός πως ο Σέρβος έχει υπογράψει στην ΑΕΚ, παρότι εκείνος το αρνείται», υποστήριξε ο κ. Κούγιας, προσθέτοντας πως «με αίσθημα ευθύνης και παρά την πίκρα που έχει εισπράξει τουλάχιστο μέχρι το καλοκαίρι θα αναλάβει το οικονομικό φορτίο της ΑΕΛ».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ