ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗ Δ.Ε. ΑΜΠΕΛΩΝΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σε δύο ουσιαστικές παρεμβάσεις που συμβάλουν από τη μία στην προστασία του περιβάλλοντος και από την άλλη στη διαφύλαξη της ευνομίας προχώρησε πρόσφατα η δημοτική αρχή του δήμου Τυρνάβου στη δημοτική ενότητα Αμπελώνα.

Πρόκειται για τον καθαρισμό παράνομων χωματερών έξω από το Βρυότοπο στην οποία ασυνείδητοι εναπόθεταν πάσης φύσεων απορρίμματα και για τη διάνοιξη αγροτικών δρόμων που ενώ είναι πλάτους 10 μέτρων είχαν μετατραπεί σε δρομάκια πλάτους 2-3 μέτρων λόγω της βλάστησης στα πρανή αλλά και της συνήθειας κάποιων αγροτών που είχαν προχωρήσει ακόμη και σε όργωμα των δρόμων αυτών σε διάφορα σημεία δυσχεραίνοντας τη διέλευση αγροτικών μηχανημάτων και αυτοκινήτων.

Οπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Γ. Κουτσοδήμος, ο δήμος Τυρνάβου με τον καθαρισμό των χωματερών προχώρησε και στο κλείσιμό τους τοποθετώντας σωρούς χωμάτων στις εισόδους, ευελπιστώντας ότι κάποιοι θα συμμορφωθούν και θα πάψουν να εναποθέτουν στους καθαρισμένους χώρους απορρίμματα.

Αναφορικά με τη διάνοιξη των δρόμων ο κ. Κουτσοδήμος χαρακτήρισε πληγή τη συνήθεια κάποιων αγροτών να οργώνουν ακόμα και τους δρόμους και τόνισε ότι ο δήμος από εδώ και στο εξής θα είναι ιδιαίτερα αυστηρός σε όσους παρανομούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ