ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους για τη διεκδίκηση και ικανοποίηση των αιτημάτων τους αποφάσισαν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Πανθεσσαλικού Μπλόκου της Νίκαιας μετά από γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν, ενώ σκληραίνοντας τη στάση τους θα κινηθούν για τον αποκλεισμό των Τεμπών.

Η κινητοποίηση ορίστηκε για το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, με τους αγρότες να δηλώνουν αποφασισμένοι να μετακινηθούν με τρακτέρ στα Τέμπη με στόχο το κλείσιμο των δρόμων στο ύψος των σηράγγων.

Αξίζει να επισημανθεί πως παράλληλα εξετάζονται δράσεις και σε πόλεις, δίχως να αποκλείεται παρέμβαση σε υπηρεσίες της Λάρισας για την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ οι αγρότες επανέλαβαν τη θέση τους για συνάντηση με διυπουργικό κλιμάκιο, απορρίπτοντας το κάλεσμα του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για μονομερή τους συνάντηση.

«Εξετάζουμε πρόγραμμα πολύμορφης δράσης επιμένοντας σε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και κλιμάκιο των συναρμόδιων υπουργείων και απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να βρεθούν στο δρόμο του αγώνα, συμμετέχοντας μαζικά στις κινητοποιήσεις της μικρομεσαίας αγροτιάς για το δίκαιο των αιτημάτων μας», δήλωσε στο paidis.com ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ Ρ. Μαρούδας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ