ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ Θ. ΤΖΗΛΟ

Παραδόθηκε χθες βράδυ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) ο ένας από τους δύο φερόμενους δράστες του ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου το πρωί της 19ης Δεκεμβρίου στη Λάρισα.

Πρόκειται για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή Χ.Π. που παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Αττικής συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και αναμένεται να μεταχθεί στη Λάρισα, όπου θα του απαγγελθούν κατηγορίες και θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Θυμίζουμε ότι ο 36χρονος διαιτητής είχε δεχτεί επίθεση από τρία άτομα τη στιγμή που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του.

Τρία άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, έσπασαν το τζάμι,τον έριξαν στον δρόμο και άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές αλλά και ένα σφυρί που κρατούσε ένας εκ των δραστών. Στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο και ο Θ. Τζήλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε σαράντα μέρες μετά την επίθεση και ταυτοποιήθηκαν δύο από τους τρεις δράστες: ο Χ.Π. που παραδόθηκε χθες και ο Δ.Μ. που κατάφερε να διαφύγει στο εξωτερικό.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com