ΓΙΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΘ. ΚΑΙ Ν. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Εχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο των καυσίμων ο Αθανάσιος Σακελλάρης έστησε το δικό του πρατήριο καυσίμων στον Τύρναβο, στο οποίο τα τελευταία χρόνια προσέθεσε την ορμή, τη διάθεση και το μεράκι της νέας γενιάς βάζοντας στην επιχείρηση και το γιο του Νικήτα.

Ετσι συνδυάζοντας εμπειρία και νιάτα η επιχείρηση εξελίσσεται σε ένα από τα πλέον γνωστά πρατήρια υγρών καυσίμων της περιοχής, παρέχοντας πιστοποιημένα ποιοτικά καύσιμα σε πολύ φθηνές τιμές κάτι που αποδεικνύεται εύκολα αν ανατρέξει κανείς στις επίσημες σελίδες που παρουσιάζουν τις τιμές των καυσίμων σε όλη την επικράτεια.

Παράλληλα διαθέτοντας 6 δικά τους βυτία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σε καύσιμα όλων των επιχειρήσεων και των γεωργικών εκμεταλλεύσεων σε διάφορα σημεία της χώρας.

Εχοντας ως βασική αρχή τη φράση “κατανοούμε τις ανάγκες για φθηνά καύσιμα” το πρατήριο καλύπτει και τις ανάγκες σας σε πετρέλαιο θέρμανσης παραδίδοντας άμεσα και σε ελκυστικές τιμές τις ποσότητες που θα παραγγείλετε.

Επιπλέον για κάθε αγορά καυσίμων στο πρατήριο άνω των 20€ εξασφαλίζετε δωρεάν εξωτερικό πλύσιμο του αυτοκινήτου σας.

Το πρατήριο είναι ανοικτό και τις Κυριακές από τις 6 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και σε αυτό πέρα από καύσιμα μπορείτε να βρείτε λιπαντικά και αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σας.

Α.Π. πρατήριο καυσίμων Αθανασίου και Νικήτα Σακελλάρη στην οδό Πολυτεχνείου 89 στον Τύρναβο. Τηλ. 24920 24651.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ