ΔΗΛΩΣΗ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝ.ΑΛ.

Την απόφαση του ΚΙΝ.ΑΛ. να στηρίξει την υποψηφιότητά του χαιρετίζει με δήλωσή του ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης εκφράζοντας ευχαριστίες και σε όλα τα υπόλοιπα κόμματα που εξέφρασαν ή πρόκειται να εκφράσουν τη στήριξή τους. Στη δήλωσή του αναφέρει:

“Κοντά στην ολοκλήρωση της σημερινής δημοτικής θητείας και ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου, στο Δήμο Λαρισαίων, πρέπει και μπορούμε να δώσουμε τη μάχη με τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση και συμπόρευση δημοκρατικών και προοδευτικών πολιτών και οργανωμένων πολιτικών δυνάμεων.

Η Συμπαράταξη Λαρισαίων, της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι, είναι μια μεγάλη αυτοδιοικητική κίνηση που δημιουργήθηκε με δημοκρατικές διαδικασίες. Από τις εκλογές του 2014 έχει συσπειρώσει προοδευτικούς πολίτες, ανένταχτους αλλά και ενταγμένους κομματικά με διαφορετική πολιτική τοποθέτηση και κομματική προέλευση πάντα με γνώμονα το συμφέρον της πόλης.

Σεβόμενος απόλυτα το θεσμικό ρόλο των κομμάτων στη δημοκρατία μας, πιστεύω βαθύτατα όπως και όλοι μας στη Συμπαράταξη Λαρισαίων, στην αυτονομία της Αυτοδιοίκησης και στους διακριτούς ρόλους μας με τα κόμματα.

Ως άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης, ανένταχτος κομματικά που πολιτικά κινείται στο χώρο της αριστεράς, επιθυμώ να επαναλάβω για άλλη μια φορά ότι το συμφέρον του Δήμου και των πολιτών της Λάρισας, επιβάλει την ισότιμη συνεργασία όλων χωρίς κομματικές εξαρτήσεις σ’ ένα ευρύτατο μέτωπο με στόχο την πρόοδο της πόλης.

Μ’ αυτές τις σκέψεις, χαιρετίζω την απόφαση του Κινήματος Αλλαγής για τη στήριξη της υποψηφιότητάς μου για το Δήμο Λαρισαίων στις εκλογές του Μαΐου, όπως και όλων των κομμάτων που πήραν ή θα πάρουν ανάλογες αποφάσεις”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ