«ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ «ΔΙΑΖΥΓΙΟ» ΜΕ ΤΟ Μ. ΤΡΟΙΖΙ

Σε μια απίστευτη ανακοίνωση, που προφανώς «φωτογραφίζει» ένα όχι και τόσο… βελούδινο «διαζύγιο», προχώρησε η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας, μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον τεχνικό Μαρσέλο Τροΐζι.

Η δεύτερη σερί εντός έδρας ισοπαλία (αυτή τη φορά με τον Ηρόδοτο) και η νέα απώλεια βαθμών για την ομάδα της Φιλιππούπολης έφεραν τη ρήξη, ενώ ενδεικτικό του κλίματος που επικράτησε είναι το γεγονός πως ο Βραζιλιάνος δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου με την ολοκλήρωση του αγώνα, όπου τον εκπροσώπησε ο γυμναστής του Απόλλωνα Λάρισας, Κυριάκος Γιάγκου.

Τα περί καλής συνεργασίας και καλής συνέχειας περνούν μάλλον σε δεύτερη ανάγνωση, αφού η διοίκηση σε μια… ιδιαίτερη επισήμανση προσθέτει χαρακτηριστικά «και να έχει όπου πάει τα εχέγγυα και τις προοπτικές που του προσφέραμε εμείς, στο χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας», ενώ όπως έγινε γνωστό στην άκρη του πάγκου για το Κυριακάτικο εκτός έδρας ματς-φωτιά με την Κέρκυρα θα βρίσκεται ο τεχνικός σύμβουλος της ομάδας Αριαν Μπελά.

Όσο για το χαρακτηριστικό απόσπασμα της ανακοίνωσης, μάλλον θυμίζει το «θα βρεις κι’ αλλού καλύτερα…», παρά κοινή συναινέσει λήξη συνεργασίας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ