ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΑΚΟΥΛΗΣ

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης για την προσχώρησή του

Ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών , το  ψηφοδέλτιο της  “Δράσης Πολιτών” ενδυναμώνεται συνεχώς, εκπέμποντας μήνυμα αισιοδοξίας για την τελική νίκη.

Έτσι, η πρόσφατη συνάντηση Στέλιου Ροντούλη και Νίκου Ζαχαρακούλη τελεσφόρησε , οδηγώντας τον κ. Ζαχαρακούλη στο ψηφοδέλτιο της “Δράσης Πολιτών”.
Μετά την ευνοϊκή κατάληξη της συνάντησης των δύο ανδρών,  ο επικεφαλής κ. Ροντούλης δήλωσε: “Είμαι ενθουσιασμένος με την προσχώρηση του Νίκου στην Παράταξή μας.Μας συνδέουν ισχυροί οικογενειακοί και φιλικοί δεσμοί, που τώρα αποκτούν και πολιτική υπόσταση.Ο Νίκος είναι ένας ακέραιος άνθρωπος, ένας αφοσιωμένος οικογενειάρχης και ένας άψογος γεωτεχνικός , που χαίρει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης των Τυρναβιτών, πέρα από κομματικές ή παραταξιακές αναφορές και προτιμήσεις.Αφιλοκερδώς, ανιδιοτελώς και σιωπηρώς  έχει κοινωνική προσφορά ετών στον Τύρναβο,  ενώ προέρχεται και από μια οικογένεια που από γενιά σε γενιά προσφέρει διαρκώς τις υπηρεσίες της για το κοινό καλό του τόπου.Είμαι βέβαιος ότι οι δημότες θα δουν στο πρόσωπο του Νίκου τον έντιμο και νουνεχή άνθρωπο που μπορεί να δώσει πολλά, ιδιαίτερα στον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας, και θα τον επιβραβεύσουν με την ψήφο τους.Η συμμετοχή του φέρνει αέρα νίκης στο ψηφοδέλτιο της  Δράσης Πολιτών “.
Δήλωση έγινε και από τον κ. Ζαχαρακούλη: “Η πολυσχιδής δράση και ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός του κ. Ροντούλη για το αναπτυξιακό μέλλον του τόπου με οδήγησαν στο ψηφοδέλτιο της Δράσης Πολιτών. Μοναδική μου φιλοδοξία είναι να καταστεί ο Τύρναβος ένα πρότυπο αγροτικό κέντρο,που θα συγκρατήσει τους νέους στον τόπο τους , θα ενδυναμώσει το οικογενειακό εισόδημα και θα αναζωογονήσει την τοπική αγορά.Αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε, αρκεί ο Δήμος να γίνει μπροστάρης στην προσπάθεια αυτή με ένα ευφυές και αποτελεσματικό σχέδιο δράσης, όπως αυτό που ευαγγελίζεται ο κ. Ροντούλης.Πιστεύω στις οργανωτικές ικανότητες και στον δυναμισμό του κ. Ροντούλη, έχοντας την πεποίθηση ότι οι ιδέες και οι προτάσεις θα μετουσιωθούν σε πράξεις και έργα πνοής για το μέλλον της περιοχής μας.Ακόμα κι αν δεν υπήρχε στον Τύρναβο η Δράση Πολιτών ,  θα έπρεπε να την εφεύρουμε “.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ