ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΓΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Τη συνέχιση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων του κλάδου αλλά και τη στήριξή τους στον αγώνα του αγροτικού κόσμου διεμήνυσαν μέσα από τη γενική τους συνέλευση τα μέλη της Ένωσης Συνταξιούχων και Συγχωνευθέντων Ασφαλιστικών Ταμείων ν. Λάρισας, ενώ με την έναρξη της τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του στελέχους του ΚΚΕ, τέως προέδρου του σωματείου συνταξιούχων ΤΕΒΕ

και παλιού δημοτικού συμβούλου Τ. Γιαννούκα που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, παρουσία του εκπροσώπου της Ομοσπονδίας τους Γ. Ρούσσα, ενώ κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν ο Διοικητικός Απολογισμός και η Οικονομική διαχείριση για το 2018, η έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής, όπως και ο προϋπολογισμός. για το 2019.

«Συνεχίζουμε αγωνιστικά και τη νέα χρονιά εκφράζοντας παράλληλα τη συμπαράστασή μας στο δίκαιο αγώνα και τα αιτήματα των αγροτών που βρίσκονται στο δρόμο παλεύοντας για την επιβίωσή τους», τόνισαν οι συνταξιούχοι, ενώ με την ολοκλήρωση της συνέλευσης, στην οποία σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του ΕΚΛ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Τ. Τσιαπλές, έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ