ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ 1ο Δ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου η ομιλία με θέμα: «Σχέσεις Γονέων – Παιδιών και ασφαλής χρήση του διαδικτύου».

Ο  ομιλητής της εκδήλωσης κ. Πιτσίλκας Χρήστος, Κοινωνιολόγος- Στέλεχος πρόληψης του Κέντρου Πρόληψης Ορφέας του Ο.ΚΑ.ΝΑ., αναφέρθηκε στην σημαντικότητα του γονεϊκού ρόλου – στα όρια γονέων παιδιών – στα θετικά και αρνητικά της χρήσης του Διαδικτύου. Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκε χρόνος στους γονείς για ερωτήματα και συζήτηση.

Η δράση ευαισθητοποίησης συνδιοργανώθηκε από το 1ο Δημοτικό Σχολείο, το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και το Κέντρο Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ στην Λάρισα.

Το Κέντρο Κοινότητας και το Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τυρνάβου εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Τα Κέντρα Κοινότητας αποτελούν το πρώτο σημείο επαφής των πολιτών που αντιμετωπίζουν κάποιο κοινωνικό πρόβλημα και χρειάζονται τη συνδρομή της Πολιτείας.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας: τηλ: 2492350315, email: kentrokoinotitasdt@gmail.com, ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00, Παράρτημα Ρομά: τηλ: 2492350184, email: kentrokoinotitasromadt@gmail.com, ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ