ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΩΝ…

Δεν κρύβει τον προβληματισμό του για την κακή όπως τη χαρακτηρίζει συνήθεια των περισσότερων αγροτών της περιοχής να καίνε όλα τα κλαδιά που βγαίνουν κατά το κλάδεμα των δένδρων, αναγνώστης της σελίδας, γνωστός για τις ευαισθησίες του σε θέμα περιβάλλοντος και δημοσίου συμφέροντος που αποφάσισε να ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα κοινά στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οπως αναφέρει δεν είναι δυνατόν σήμερα που σε όλο τον κόσμο δημιουργούν βιομάζα από τα πάσης φύσης υπολείμματα στην περιοχή μας να βρισκόμαστε χρόνια πίσω και να καίμε παλιά λάστιχα μαζί με φρεσκοκομμένα κλαδιά προκαλώντας πολλαπλά προβλήματα στο περιβάλλον και σίγουρη επιβάρυνση της ατμόσφαιρας με βλαβερούς ρύπους.

Σημειώνει μάλιστα ότι θα πρέπει πολιτεία και αυτοδιοίκηση μαζί με τους φορείς των αγροτών να αναζητήσουν άμεσα τρόπους για την αξιοποίηση αυτών των κλαδιών που παράγονται σε τόνους κάθε χρόνο και γίνονται βλαβερός καπνός.

Παράλληλα με την ευκαιρία της επικοινωνίας θίγει και το θέμα του ωραρίου των εργατών γης σημειώνοντας ότι το χειμώνα είναι αδύνατο να θεωρείται ότι ξεκινούν δουλειά στις 8 το πρωί όταν μόλις ξημερώνει και τις περισσότερες ημέρες επικρατεί παγωνιά.

Επισημάνσεις που σίγουρα μπαίνουν για προβληματισμό και διάλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ