ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ

Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου της ΝΔ

Το αίτημα για άμεση προσφυγή στις κάλπες αλλά και τις δεσμεύσεις της ΝΔ για μείωση των φρολογικών συντελεστών στις επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες στο 20% και στους αγρότες στο 9% επανέλαβε σήμερα από τον Τύρναβο ο βουλευτής και αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ Χρ. Σταϊκούρας μιλώντας σε ένα πυκνό ακροατήριο στην εκδήλωση κοπής της πίτας της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου

του κόμματος στο κέντρο “Ανδρομέδα”.

Ο κ. Σταϊκούρας υποστήριξε ότι θα πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό οι εθνικές εκλογές για να απαλλαγεί η χώρα από μία κυβέρνηση “κουρελού”, τονίζοντας ότι ήλθε η ώρα να πάρει τα ηνία της χώρας η ΝΔ.

Στην ίδια εκδήλωση μίλησε και ο κ. Δ. Μελάς πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο οποίος αναφέρθηκε διεξοδικά στις προτάσεις της ΝΔ για την ανάπτυξη της υπαίθρου υποστηρίζοντας ότι θα εξεταστεί σοβαρά η περίπτωση να υπάρξει εκ νέου επιστροφή φόρου στο αγροτικό πετρέλαιο.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ανδρέας Γιαννόπουλος που κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος σε εκλογική ετοιμότητα με στόχο τη νίκη σε αυτοδιοικητικές, ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι τρεις βουλευτές του κόμματος Μ. Χαρακόπουλος, Χρ. Κέλλας και Γ. Κατσιαντώνης, ο πρώην αντιπρόεδρος της βουλής Ν. Κατσαρός, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρ. Καπετάνος, ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Λαδόπουλος και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Κόκουρας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη βράβευση πρώην προέδρων των ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου και Αμπελώνα.

Πιο συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι:

Οικονόμου Αλέξανδρος, Τζουρμακλιώτης Χρήστος, Αλαγιάννης Νίκος, Καλαμπούκας Μενέλαος,Νάκος Γεώργιος, Αδάμου Βασιλική Πόρτης Αλέξανδρος και Σιδηρόπουλος Μιλτιάδης  από τον Αμπελώνα και οι Ράπτης Θεόφιλος, Ψαθάς Δημήτριος του Νικολάου, Ψαθάς Δημήτριος του Ανδρέα, Ζαχαράκουλης Δημήτριος, Λούλες Δημήτριος, Χασιώτης Δημήτριος, Κοντογιάννης Σπύρος και Τουρβάτσιος Ελευθέριος από τον Τύρναβο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ