ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ Ο Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ στο Μύλο 1927. Στην κατάμεστη αίθουσα από αθλητές , αθλήτριες του συλλόγου , από γονείς των αθλητών και αθλητριών εκτός από την κοπή της πίτας έγιναν βραβεύσεις της ομάδας Παγκορασίδων 2017-18 για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ και την πρόκριση της

στις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, της ομάδας Νεανιδων 2018-19 για την 4η θέση στο πρωτάθλημα νεανίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ, των αθλητριών Τσιάρα και Νικοπούλου για την 1η θέση στο πρωτάθλημα beach volley Κ17 της ΕΣΠΕΚΕΛ και την πρόκριση τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και τέλος η βράβευση των αθλητριών Αντωνιάδου Ανθής , Κακαράντζα Κατερίνας , Λαδοπούλου Γωγούς , Τσόκανου Τζένης για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ- ΤΕΙ ακαδημαϊκού έτους 2017-18.

Το Δ.Σ. απένειμε αναμνηστική πλακέτα στη εταιρεία Papageorgiou Food Service για την προσφορά της στις δραστηριότητες του συλλόγου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο ειδικός σύμβουλος επί θεμάτων αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων Γ. Κωσταρόπουλος, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δ/μιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαρισαίων Θ. Δαούλας, ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ Αστ. Πατσιαούρας, ο υπεύθυνος αθλητικών έργων της περιφέρειας Θεσσαλίας και παλιός παγκόσμιος πρωταθλητής στα 400μ Στ. Δημότσιος.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε λαχειοφόρος και οι αριθμοί που κερδίζουν θα ανακοινωθούν από το fb του συλλόγου.

“Ευχαριστούμε όλους και όλες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ευχόμαστε καλή Αθλητική Χρονιά με υγεία επιτυχίες στις ομάδες μας”, σημειώνουν διοίκηση και προπονητές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ