ΣΤ. ΧΑΤΖΗΚΡΑΧΤΗΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ενα πλατύ κάλεσμα σε εκείνες τις δυνάμεις του τόπου που θέλουν να συστρατευτούν με τη Λαϊκή Συσπείρωση για να φέρουν την αλλαγή στο δήμο Τυρνάβου μέσα από πολιτικές που θα βελτιώσουν τη ζωή του λαού ενάντια στην ανταποδοτικότητα και στην εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών απηύθυνε σήμερα μιλώντας σε εκδήλωση της παράταξης ο υποψήφιος δήμαρχος Στέλιος Χατζηκράχτης,

κάνοντας παράλληλα έναν απολογισμό της δράσης της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και στο σχεδιασμό για τη νέα τετραετία.

Στην ίδια εκδήλωση μίλησε και ο υποψήφιος περιφερειάρχης της Λαϊκής Συσπείρωσης Τάσος Τσιαπλές καλώντας τους παρευρισκόμενους και όλα τα λαϊκά στρώματα να στηρίξουν τα δύο κόκκινα ψηφοδέλτια και να δώσουν τη νίκη.

Μιλώντας στην κατάμεστη αίθουσα του “Πανελλήνιου” ο κ. Χατζηκράχτης τόνισε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση εκφράζει και μπορεί να εκφράσει ακόμα πιο ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις στο δήμο Τυρνάβου οι οποίες θα αναδεικνύουν τα προβλήματα και θα παλεύουν μαζί με το λαό για καλύτερη ποιότητα ζωής, για αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Δυνάμεις που θα στέκονται απέναντι στη λογική της ανταποδοτικότητας και της εμπορευματοποίησης των δημοτικών υπηρεσιών. Κατά της παροχής υπηρεσιών με βάση την αντίληψη “κόστους – οφέλους”.

Δυνάμεις που δεν θα γίνονται παρατρεχάμενοι της κάθε αντιλαϊκής εξουσίας, αλλά θα είναι μαζί με το λαό κατά των κυβερνητικών επιλογών που τους έχουν εξαθλιώσει και που θα διεκδικούν φιλολαϊκά μέτρα για την ανακούφιση λαϊκών οικογενειών και θα κινητοποιούνται απαιτώντας ότι μας ανήκει.

Ο κ. Χατζηκράχτης αναφέρθηκε και στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Τυρνάβου, υποστήριξε ότι αποτελεί μία καθαρή φωνή παραγωγής πολιτικού λόγου, πέρα από συναλλαγές και συμφέροντα με άξονα το όφελος των πολλών που είναι και οι πιο αδύναμοι.

Απευθύνοντας κάλεσμα συστράτευσης επεσήμανε ότι στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν εργαζόμενοι, αγρότες, επαγγελματίες, νέες και νέοι και χρειάζονται και άλλες δυνάμεις να το πλαισιώσουν δυναμικά για να γίνει το ψηφοδέλτιο της νίκης.

“Αν θέλουμε το πραγματικά διαφορετικό, αν θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα μόνο εμείς οι ίδιοι μπορούμε με τη στάση μας, με τις ενέργειές μας με την ψήφο μας.

Ξέρουμε ότι ο κόσμος μας εμπιστεύεται. Ξέρουμε ότι πιστεύει πως του λέμε την αλήθεια, όμως πρέπει να κάνει την υπέρβαση για να έλθει μαζί μας  έστω και αν δεν συμφωνεί σε όλα.

Είμαστε μαζί με τους νέους και τις νέες που ονειρεύονται έναν άλλο κόσμο και αγωνιούν για το μέλλον τους.

Θα συμπορευτούμε με όλους τους συμπατριώτες που νοιάζονται για ένα καλύτερο δήμο.

Είμαστε δυνατοί, είμαστε αισιόδοξοι, παλεύουμε για το δίκαιο και στο τέλος θα βγούμε νικητές”, τόνισε ο κ. Χατζηκράχτης ευχόμενος καλό αγώνα σε όλους

Ο Τ. ΤΣΙΑΠΛΕΣ

Στην ομιλία του ο κ. Τσιαπλές έκανε έναν απολογισμό της δράσης της Λαϊκής Συσπείρωσης στο περιφερειακό συμβούλιο ασκώντας δριμεία κριτική στην περιφερειακή αρχή του Κ. Αγοραστού υποστηρίζοντας ότι εξυπηρετεί τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα σε βάρος του λαού και ότι όλα τα έργα που προωθεί η περιφέρεια γίνονται με στόχο την κερδοφορία του κεφαλαίου και όχι για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Θεσσαλίας.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης παρουσίασε και υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους που τον συνόδευαν και οι οποίοι είναι οι κ.κ. Αθανάσιος Αθανασιάδης, διευθυντής ογκολογικής κλινικής του Γ.Ν. Λάρισας, Χαρ. Μπακούλας συνταξιούχος γεωπόνος, Γιάννης Καψάλης συνδικαλιστής, γεωπόνος του ΕΛΓΑ, Δήμητρα Παπαστεργίου πρώην πρόεδρος της Ενωσης Γυναικών και μέλος της Επιτροπής Ειρήνης Λάρισας και Γιάννης Αρζουμανίδης ελεύθερος επαγγελματίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ