ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ 12ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΝΕ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο κτίριο Κατσίγρα της Ιατρικής Σχολής η εκδήλωση αφιερωμένη στο 12ο Συνέδριο της ΚΝΕ, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία των Τομεακών Οργανώσεων Λάρισας της κομματικής νεολαίας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Κώστας Κουρελάς, γραμματέας του ΤΣ ΑΕΙ-ΤΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ, ενώ στην κεντρική του ομιλία ο Θοδωρής Κωτσαντής, μέλος του ΚΣ και Γραμματέας του ΣΠ Θεσσαλίας της ΚΝΕ, αναφέρθηκε στις εργασίες του συνεδρίου αλλά και τα μηνύματα που στέλνονται στη νεολαία.

«Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα στους περίπου 500.000 νέους που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά και τους λέμε ότι: Το τι θα επιλέξουν θα το βρουν μπροστά τους στην καθημερινή προσπάθεια να τα βγάλουν πέρα, να μορφωθούν και να ζήσουν με αξιοπρέπεια, να ξεπεράσουν τα εμπόδια που τους βάζει η αντιλαϊκή πολιτική όλων των κυβερνήσεων. Γιατί την επόμενη μέρα των εκλογών, όποια κυβέρνηση και αν εκλεγεί, θα είναι δεσμευμένη να υπηρετεί τα συμφέροντα των λίγων, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, τις κατευθύνσεις της ΕΕ και τα επικίνδυνα ΝΑΤΟικά σχέδια», τόνισε ο ομιλητής, καλώντας τη νεολαία «να κάνει την πραγματική διαφορά με δυνατό ΚΚΕ».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις των Οργανώσεων Βάσης που βγήκαν πρώτες στη στρατολογία και την Οικονομική Εξόρμηση (στις στρατολογίες η ΟΒ Ελασσόνας της ΤΟ Λάρισας και η ΟΒ ΣΔΟ του ΤΣ ΑΕΙ – ΤΕΙ και στην Οικονομική Εξόρμηση η ΟΒ ΕΠΑΛ της ΤΟ Λάρισας και η ΟΒ ΣΔΟ του ΤΣ ΑΕΙ – ΤΕΙ), ενώ ακολούθησε αφιέρωμα με τίτλο: «Η τέχνη στα χρόνια ίδρυσης της ΚΝΕ» και η εκδήλωση έκλεισε με τον ύμνο της ΚΝΕ.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ