ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΙΔΑΝ ΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ…

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 1ης Επιστημονικής και Επαγγελματικής Ημερίδας με θέμα « Η Νοσηλευτική με άλλη ματιά» που διοργάνωσε το Σωματείο Νοσηλευτικού Προσωπικού Θεσσαλίας, στο « Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο» Λάρισας. 

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρεια κ. Ν. Αντωνίου, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας  κ. Δ. Λιόλιος και η Διευθύντρια της Αιμοδοσίας κ. Μ. Χατζητάκη.

Παρευρέθηκαν και απηύθυναν επίσης χαιρετισμό η  εκπρόσωπος της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου υποδιευθύντρια του Ψυχιατρικού τομέα κ. Χρυσάνθη – Βασιλική Κορώνη και η εκπρόσωπος της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, υποδιευθύντρια του χειρουργικού τομέα κ. Μ. Μάνη. Εισηγητές και νοσηλευτές από όλους τους νομούς της Θεσσαλίας αντάλλαξαν  γνώσεις, πληροφορίες και απόψεις πάνω σε νοσηλευτικά και συνδικαλιστικά θέματα.

Οι πολύ ενδιαφέρουσες επιστημονικές εισηγήσεις, οι οποίες συζητήθηκαν , καθώς  και νομικά θέματα που απασχολούν τους Νοσηλευτές στο χώρο του επαγγέλματός τους καθημερινά, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων που παρακολούθησαν  έως το τέλος τις εργασίες της ημερίδας.

Μέσα από την διαδραστική συμμετοχή, εκφράστηκε η ανάγκη να επαναληφθεί η ημερίδα στις έδρες των υπόλοιπων νομών της Θεσσαλίας . Η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής κ. Στ. Τσούτσα, η πρόεδρος του Σωματείου Θεσσαλίας κ. Ζήση, καθώς και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Τσόλας, τους διαβεβαίωσαν πως το αίτημά τους θα ικανοποιηθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ