ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ

Κλείνουν αύριο την π.ε.ο. Λάρισας – Βόλου στον Πλατύκαμπο οι αγρότες

Με κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους με αποκλεισμό της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας – Βόλου οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας εντείνουν τον αγώνα τους για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους περιμένοντας συνάντηση με κυβερνητικό κλιμάκιο.

Σήμερα το απόγευμα έγινε μαζική συνέλευση στο μπλόκο της Νίκαιας όπου εκτιμήθηκε ότι είχε μεγάλη η επιτυχία ο αποκλεισμός στα Τέμπη που έγινε το Σάββατο και έδειξε ότι οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να εντείνουν την πάλη και την αγωνιστική πίεση στην κυβέρνηση για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Σε αυτό το πλαίσιο την Τρίτηστις 2 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί νέα συνέλευση στο μπλόκο όπου θα γίνει εκτίμηση με προσανατολισμό να οργανωθεί στις 4 μ.μ. νέος αποκλεισμός με τρακτέρ στο κόμβο του Πλατυκάμπου όπου οι αγρότες θα αποκλείσουν συμβολικά την παλιά εθνική οδό Λάρισας – Βόλου.

Επιπλέον στη σύσκεψη ανακοινώθηκε ότι υπήρξε επικοινωνία με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Στ. Αραχωβίτη, ο οποίος πρότεινε να γίνει τελικά συνάντηση, στην οποία θα συμμετέχουν εκτός από τον ίδιο και εκπρόσωποι των συναρμόδιων υπουργείων, όπως του Εργασίας και του Περιβάλλοντος. Είπε ακόμα ότι θα προσπαθήσει να υπάρξει και εκπρόσωπος από το υπουργείο Οικονομικών. Οι εκπρόσωποι των αγροτών σημείωσαν ότι για να γίνει συνάντηση, θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει εκπρόσωπος και από το υπουργείο Οικονομικών και περιμένουν την τελική απάντηση του υπουργού.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ