ΛΑΡΙΣΑ: ΟΔΗΓΟΣ ΤΥΦΛΩΝ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ… ΚΑΡΤΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ!!!!

Έξαλλος ο αναγνώστης μας με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το έργο στην οδό Μανδηλαρά οι υπεύθυνοι, ο οποίος αφού επισημαίνει το θετικό της αναβάθμισης του κέντρου μετά τις παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν, δηλώνει απογοητευμένος με επιλογές που «τορπιλίζουν» το έργο που γίνεται στην πόλη.

«Αλήθεια ποιος απίστευτος εγκέφαλος αποφάσισε την παραμονή καρτοτηλέφωνου δίπλα ακριβώς από τα ειδικά πλακίδια σήμανσης και οδηγού για τυφλούς με αποτέλεσμα όποιος τα χρησιμοποιεί να κινδυνεύει να πέσει πάνω στο καρτοτηλέφωνο;» αναρωτιέται και με το δίκιο του ο συμπολίτης, στέλνοντας μας και σχετική φωτογραφία που εντοπίζει το πρόβλημα στο υπό κατασκευή τμήμα της οδού Μανδηλαρά και στο ύψος του Πολιτιστικού Κέντρου του ΟΤΕ.

Προφανώς και ο εργολάβος εντόπισε το πρόβλημα, διακόπτοντας την τοποθέτηση των λακιδίων λίγο πριν το εμπόδιο διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι το τι συμβαίνει. Με τον τυφλό συμπολίτη τι γίνεται όμως ορέ παλικάρια και εν πάση περιπτώσει πόσο δύσκολη ήταν η απομάκρυνση του τηλεφώνου ή η μετατόπιση των πλακιδίων;

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ