ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ

Σε Γαλήνη και Καλαμάκι ο Θανάσης Μούσιος

«Οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται τον δήμαρχο δίπλα τους κάθε μέρα, δίχως εξαιρέσεις και διαχωρισμούς σε «δικά μας» και «δικά τους» παιδιά. Τις διχαστικές λογικές και πρακτικές πρέπει να τις αφήσουμε πίσω μας, γιατί μόνο έτσι μπορεί να γίνει κάτι σωστό και γόνιμο για τον τόπο μας». Ενωτικός και νηφάλιος ο λόγος του Θανάση Μούσιου στις συναντήσεις που έχει με τους κατοίκους του Δήμου Κιλελέρ.

Τις προηγούμενες ημέρες ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ βρέθηκε στη Γαλήνη και το Καλαμάκι συνεχίζοντας τις διαδοχικές επαφές του με τους δημότες σε όλα τα χωριά. Σε αυτές συζητά μαζί τους και καταγράφουν από κοινού τα προβλήματα και τις προκλήσεις της καθημερινότητάς τους.

« Η ζωή στα χωριά μας έχει γίνει πολύ δύσκολη και ο δήμος πρέπει να την διευκολύνει, όχι να βάζει εμπόδια στους πολίτες » τόνισε, ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Μούσιος. Μιλώντας για το πώς αντιλαμβάνεται τον ρόλο της δημοτικής αρχής εξήγησε:

« Οφείλουμε να νοιαζόμαστε για το πώς τα φέρνει βόλτα ο κάθε άνθρωπος και όχι να τον θυμόμαστε μόνο στις εκλογές.

Οφείλουμε να ξέρουμε γιατί δεν έχει να πληρώσει το νερό ή το ηλεκτρικό ο συμπολίτης μας και να κάνουμε κάτι γι’ αυτό, όχι να μένουμε θεατές μπροστά στα αδιέξοδά του.

Ο ρόλος του δήμου δεν είναι να εισπράττει τέλη και φόρους αλλά να αναζητά λύσεις και να μην αφήνει κανέναν δημότη να αισθάνεται αβοήθητος ή εγκαταλειμμένος στην τύχη του.

Ο ρόλος του δημάρχου δεν είναι να κάθεται σε ένα γραφείο, πίσω από κλειστές πόρτες. Ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι πρέπει να βγαίνουν στα χωριά μας κάθε μέρα, να έχουν πραγματική εικόνα του τί συμβαίνει και να σχεδιάζουν με βάση τις ανάγκες όλων των δημοτών και όχι των λίγων και εκλεκτών ».

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ