ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ

Τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου επισκέφθηκε ο δήμαρχος Π. Σαρχώσης

Ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αναστάσιο Ψύρρα και τους αντιδημάρχους κ.κ. Γεώργιο Κουτσοδήμο και Χρήστο Τσιόπα, επισκέφθηκε τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Χρήστο Τσιτσιρίγγο με την παρουσία του διευθυντή κ. Ευάγγελου Σίκαλου και της

αν. διευθύντριας κ. Αναστασίας Παναγιώτου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που έχουν σχέση με την πορεία του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού, που αποτελεί τον βασικότερο υποστηρικτή της αμπελοκαλλιέργειας του Δήμου Τυρνάβου και κύριο θέμα ήταν η  αναμπέλωση του 2018 και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν.

Ο δήμαρχος πισκέφθηκε τους χώρους παραγωγής και είχε επαφές με τους εργαζόμενους του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού. Ο κ. Σαρχώσης τόνισε ότι το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής και του ιδίου προσωπικά είναι συνεχές και αυτό το έχει αποδείξει έμπρακτα όλο το προηγούμενο διάστημα. Ο στόχος είναι να λύσουμε τα όποια προβλήματα και εκκρεμότητες έχουν παρουσιασθεί, προς όφελος της αμπελοκαλλιέργειας στον Δήμο Τυρνάβου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ