ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Πολλά και ενδιαφέροντα ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για το συνέδριο για τα ΣΒΑΚ που έρχεται στη Λάρισα, ενώ από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείψει το «καυτό» για τους Λαρισαίους θέμα της στάθμευσης.

«Η πόλη έχει ήδη κατατεθειμένη μελέτη στάθμευσης. Βρισκόμαστε σε φάση δημοπράτησης και μάλιστα συζητούσα σήμερα με το υπουργείο για υπόγειο πάρκινγκ διαχείρισης από το Δήμο», άδραξε την ευκαιρία ο δήμαρχος Λαρισαίων, που δεν παρέλειψε να επισημάνει την ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας από όλους, αλλά και να δώσει ηχηρή απάντηση στα περί «προεκλογικών έργων» στη Λάρισα.

«Οι μελέτες έρχονται με σχεδιασμό και σε βάθος χρόνου, ενώ το ΣΒΑΚ συμβασιοποιήθηκε το φθινόπωρο του 2014 για να ακολουθήσουν μελέτες, εγκρίσεις, προβλήματα με τους θεσμούς στους ελέγχους και πολλά ακόμη που έπρεπε να ξεπεραστούν. Βρισκόμαστε μόλις στο 1/10 των όσων θα ακολουθήσουν», έκλεισε την τοποθέτησή του ο Απ. Καλογιάννης, θυμίζοντας πως « οι απαιτήσεις των πολιτών και τα παράπονα πάνε στο δήμαρχο», δείχνοντας το… δρόμο μέσω και της νέας υπηρεσίας που βρίσκεται στη διάθεση των Λαρισαίων.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ